0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!!Άλλαξα Τ.Κ. και βρήκα ραντεβού σε άλλο εμβολιαστικό κέντρο με διαφορά ενός μηνός. Δηλαδή κινδυνεύω από θρόμβωση έτσι κι αλλιώς; Υπέροχα...
jak_13, όταν λες προετοιμασία, τι εννοείς; Μα καλά, πώς επιτρέπουν σε άτομα με τέτοια θέματα να κάνουν το εμβόλιο;
Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, συνάδελφε. Προσωπικά,με ιστορικό θρόμβωσης, θα αποφύγω το εμβόλιο της Astra, που μου ήρθε μέσω άυλης, κατόπιν επικοινωνίας με το γιατρό μου. Μπορεί να είμαι η υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης, δεν ξέρω αλλά δεν το ρισκάρω. Η θρόμβωση είναι μεγάλο μανίκι και ταλαιπωρείσαι πολύ καιρό, δε νοσηλεύτηκα αλλά έχασα κάποιους μήνες από τη ζωή μου. Θα συμφωνήσω πως η θρόμβωση είναι πιο πιθανή σε περίπτωση που κολλήσεις το ιο, το επισήμανε ο αιματολόγος μου. Άρα ρωταμε το γιατρό μας, ζυγίζουμε και αποφασίζουμε.
20 ημέρες ανάμεσα στις δόσεις είναι pfizerΕνας μήνας είναι moderna3 μήνες είναι AstraZeneca
Επισήμως δεν υπάρχουν αντενδειξεις για κανένα εμβόλιο. Ακόμα κ άτομα με ιστορικό σοβαρών αλλεργιών ( συγκεκριμένων), το κανουν, ίσως με προφυλακτικη αγωγή.
Χωρίς πολλά πολλά .... το γραφειο της ΔΔΕ ήταν σαφές ... έαν έχεις κλείσει ραντεβού εμβολιασμού μέσω της γενικής πλατφόρμας το ΑΜΚΑ σου είναι πλέον δεσμευμένο και δεν μπορεί να δηλωθεί προς εμβολιασμό από αδιάθετα.Η εκτίμηση τους είναι ότι πολύ σύντομα θα ακυρωθεί η διαδικασία διάθεσης αδιάθετων εμβολίων στους εκπαιδευτικούς ( που έχουν πλέον μπεί σε μια μια εμβολιαστική κανονοκότητα ) και θα περάσει σε άλλες εργασιακές ομάδες.
Ενημέρωση από ΔΔΕ Πειραιά:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η διαδικασία εμβολιασμού με τις αδιάθετες δόσεις συνεχίζεται κανονικά. Σε περίπτωση που εκπαιδευτικός έχει ορίσει ο/η ίδιος/α ραντεβού για εμβολιασμό, ή έχει λάβει sms για προκαθορισμένο ραντεβού μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr θα πρέπει, σε περίπτωση που λάβει κλήση από την Ομάδα Συντονισμού Εμβολιασμών Εκπαιδευτικών Πειραιά να εμβολιαστεί με αδιάθετη δόση, να ακυρώσει το ραντεβού του/ης μέσω της πλατφόρμας, πριν παρουσιαστεί στο εμβολιαστικό κέντρο, ειδάλλως το ΑΜΚΑ του/ης θα εμφανίζεται κλειδωμένο και δεν θα μπορεί να προβεί στον εμβολιασμό.