0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ λίγες ώρες μετά από την α΄δόση του Pfizer, είχα λίγο πόνο στο μπράτσο και μία ημέρα μέτριο πονοκέφαλο, αλλά την επόμενη ημέρα πέρασαν όλα.
Με εμβόλιο AZ 1η δόση:Πρώτες παρενέργειες 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό. Ρίγος και πονοκέφαλο. Στη συνέχεια ανορεξία, υπνηλία και αδιαθεσία. 30 ώρες μετά τον εμβολιασμό έχουν περάσει όλα. Η διάρκεια των παρενεργειων ήταν 20 ώρες.Στον αδερφό μου οι παρενέργεις ήταν πιο ήπιες και με μικρότερη διάρκεια. (Διάρκεια παρενεργειών 12 ώρες)
οκ κατάλαβα. όμως κ η δδε κυκλάδων έχει την ιδια ανακοίνωση: αν το ακυρώσεις, κανεις το αδιάθετο που σε κάλεσαν νωρίτερα, κ η διαδικασια συνεχίζεται.
Ερωτηση από γνωστο μου: στην πλατφορμα αν θελουμε να δουμε μηπως μπορουμε να βρουμε ραντεβου πιο νωρις και πατησουμε αλλαγη αλλα δεν επιβεβαιωσουμε τελικα ραντεβου διακινδυνευουμε αυτο που εχουμε κατοχυρωσει; Με αλλα λογια παρωντας αλλαγη χωρις επιβεβαιωση διακινδυνευουμε ακυρωση ραντεβου που εχουμε κατοχυρωσει; Ξερει κανείς;
Πατάς αλλαγή, κοιτάς ημερομηνίες, διαθεσιμότητες κλπ, και αν δεν πατήσεις επιβεβαίωση, παραμένει η προηγούμενη κράτηση χωρίς να χαθεί. Δοκιμασμένο. Και έχεις δικαίωμα για μέχρι και 2 οριστικές αλλαγές (σύνολο 3 ραντεβού).
Συγχαρητήρια σε όλα τα πειραματόζωα για την προσφορά τους στο μεγάλο πείραμα και και καλή ανοσία για 3-6 μήνες! από Σεπτέμβρη με βελόνες στα χέρια πάλι για τις νέες μεταλλάξεις ..
Συγχαρητήρια σε όλους τους εμβολιασμένους και καλή ανοσία!!Ερωτηση από γνωστο μου: στην πλατφορμα αν θελουμε να δουμε μηπως μπορουμε να βρουμε ραντεβου πιο νωρις και πατησουμε αλλαγη αλλα δεν επιβεβαιωσουμε τελικα ραντεβου διακινδυνευουμε αυτο που εχουμε κατοχυρωσει; Με αλλα λογια παρωντας αλλαγη χωρις επιβεβαιωση διακινδυνευουμε ακυρωση ραντεβου που εχουμε κατοχυρωσει; Ξερει κανείς;
Ελπίζω από Σεπτέμβρη να βγει Ευρωπαϊκή οδηγία η οποία να καθορίζει πως υγειονομικό προσωπικό και εκπαιδευτικοί δίχως πιστοποιητικό εμβολιασμού να παραμείνουν εκτός χώρου εργασίας. Και θα το θεωρούσα απολύτως λογικό, άτομα τα οποία δεν έχουν ανοσία να αποτελούν κινητές βόμβες υψηλής μεταδοτικότητας σε ασθενείς και μαθητές... εκεί να σε δω!!!
Εγώ ευχομαι να μην αλλάξει γνώμη ο ψεκασμένος που έμαθε βιολογία σε μια νύχτα από fb κ site ψευδοιατρικα, με το δυσκολο τρόπο. Δλδ αρρωσταινοντας βαριά. Γιατί οι ήρωες νοσοκομειακοι γιατροι, αναλαμβάνουν παρα πολλους τέτοιους.
Στο υγειονομικό προσωπικο άτυπα, εφαρμόζεται ήδη η υποχρεωτικότητα, στον ιδιωτικό τομέα. Το θέμα με εκπαιδευτικούς ειναι πως έρχονται σε επαφή κ με ευπαθή παιδια, με χρονιές νόσους.