0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την βολικότερη ημερομηνία έκανες ακύρωση; Δεν έκανες αλλαγή;
Από ανακοίνωση της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης: Παράλληλα σας ανακοινώνουμε κατόπιν σχετικών ερωτημάτων ότι οι εκπαιδευτικοί που έχουν εμβολιαστεί με αδιάθετες δόσεις εμβολίων, για να εξασφαλίσουν δεύτερη δόση θα λάβουν μήνυμα τρεις μέρες μετά τον εμβολιασμό, σχετικά με το επόμενο ραντεβού. Αν παρόλα αυτά δεν λάβουν μήνυμα, τότε μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εμβολίων COVID-19 (emvolio.gov.gr), ώστε να προγραμματίσουν το δεύτερο ραντεβού τους. Μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης δόσης, μπορούν να εξασφαλίσουν το αντίστοιχο Πιστοποιητικό εμβολιασμού.
ΣΟΣ ΠΡΟ
Μόλις έλυσα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν πήρα κανένα μήνυμα για 2η δόση. Την 1η δόση την έκανα Τετάρτη 21 Απριλίου. Επειδή δεν έβρισκα τρόπο επικοινωνίας εκλεισα ραντεβού σε ΚΕΠ. Πήγα σήμερα, τους εξήγησα τι έγινε, έστειλαν email στο helpdesk του εμβολιασμού και σε μία ώρα το helpdesk με άφησε να βάλω νέο 2ο ραντεβού.Αν χρειαστείς σου στέλνω το κείμενο του email.
Θα θελα να το ζήσω και αυτό σε μια δημοκρατία. Είμαι διορισμένος και δεν σκοπεύω,τουλάχιστον όχι σύντομα, να εμβολιαστώ. Ας με απολύσουν αν μπορούν.Ευκαιρία να ανοίξει και η κινητικότητα για τους εκπαιδευτικούς θα πω εγώ.Άλλη νομιμότητα αυτή...
Έχω κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό τέλος Μαΐου.Από ότι φαίνεται όμως σε καμιά βδομάδα θα έρθει η σειρά μου από τις αδιάθετες δόσεις.Θα πρέπει να ακυρώσω το ραντεβού? Έχει τύχει σε κάποιον ?
Το ακυρώνεις πριν πας. Εγω ακύρωσα έξω από το ΚΥ.