0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[quote author=TimPap link=topic=36096.msg1110395#msg1110395 dat Να ξέρετε μόνο ότι όσοι εμβολιαζόμαστε κυρίως το κάνουμε από κοινωνική ευσυνειδησία! Υγιέστατος οργανισμός είμαι και εγώ και η γυναίκα μου. Αλλά η πανδημία δεν θα υποχωρήσει αν δισπείρουμε τον ιό. Καλή φώτιση!Μα και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν για αυτό άλλωστε υποχρεώνονται να φορούν μάσκα και να κάνουν rapid test...Είναι εντυπωσιακό πόσο ανενημερωτοι είναι κάποιοι συμπολίτες μας που κουνούν το δάχτυλο στους υπόλοιπους. Δεν ξέρουν καν π.χ. ότι η ανοσία απ' τα εμβόλια κρατά 3-6 μήνες Από Σεπτέμβριο πρέπει να ξαναεμβολιστουν....
Δεν θα διαβάσω τίποτα από όλα αυτά. Διαβάζω της δικής μου επιστήμης τα άρθρα και μου φτάνουν. Λυπάμαι αλλά δεν είμαι ούτε γιατρός ούτε και θα ήθελα να γίνω. Όπως έχω ξανααναφέρει π αδελφός μου που είναι γιατρός μας κουράρει. Έχουμε στον στενό μας κύκλο και βιολόγους ερευνητές και από αυτούς προτιμώ να ενημερώνομαι γιατί ξέρω ότι μελετούν έγκριτα περιοδικά επιστημονικά και μαθαίνουν για τα αποτελέσματα των ερευνων πρώτοι και είναι σε θέση να γνωρίζουν και όσες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Δεν μπαίνω στον κόπο να γεμίζω το μυαλό μου με αμφιβόλου ποιότητας επιχειρήματα. Καλύτερα να βλέπατε τηλεόραση πάντως. Πολύ καλύτερα θα ήταν και για εσάς και για όλους μας. Όπως το είπε ο συνάδελφος. Δεν χρειαζόμαστε σωτήρες! Εξάλλου θα το ξαναπώ όλοι μια φορά πεθαίνουμε. Το να πεθάνω για την επιστήμη τον θεωρώ δίκαιο και άξιο θάνατο. Το να πεθάνω από κορωνοιό ενώ μπορώ να προστατευτώ κοινή βλακεία. Η μόνη λύση είναι υψηλότερες εισφορές στους ανεμβολίαστους. Και μη άρση των περιορισμών για εκείνους. Η διασπορά ελλοχεύει πάντα. Όταν είμαστε προτελευταία σε εμβολιασμούς στην ΕΕ, τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα. Χαίρομαι που εγώ και οι οικείοι μου δεν αποτελούμε μέρος του προβλήματος, αλλά της λύσης.
Θεος σχωρέστην:https://kampanianews.gr/%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%ac%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%b4%cf%85%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%ae/
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι είστε χαιρεκακοι!!!Λυπάμαι πολύ!!!Ψάχνετε, ψάχνετε μέχρι να βρείτε κάτι να κουνήσετε το δάχτυλο!
έναν εμβολιασμένο χριστιανοταλιμπάν θέλω να μου δείξετε κ αν το κάνετε αυτό, αποχωρώ από τη συζήτηση!!!! όντως αγαπητοί διαχειριστές αφού δεν παίρνετε θέση σε ο,τι ατεκμηρίωτο αναρτάται, διαχωριστεί τα θέματα. ένα κατά του εμβολιασμού κ ένα με προβληματισμούς. για να δούμε κιόλας τότε πού θα πάνε οι «εγω δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά δεν θα κάνω το εμβόλιο»»υ.γ. όσοι εμβολιαστήκαμε τηρούμε τα μέτρα κ προσέχουμε στο έπακρο. για ποιον λόγο κάποιοι θεωρούν ότι ειναο πιο ικανοί να προσέξουν από εμάς, δεν το έχω καταλάβει!!!