0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://amazonios.net/mike-yeadon-proin-epik-tis-pfizer-einai-katadikasmenoi-se-agoniodi-thanato-osoi-emvoliastikan-einai-meiosi-plithysmoy/ Αμέσως μετά την παραλαβή της πρώτης ένεσης, γύρω στο 0.8% των ανθρώπων θα πεθάνουν μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες. Οι επιζήσαντες έχουν προσδόκιμο ζωής μέσο όρο τα δύο χρόνια, όμως αυτό θα μειώνεται με κάθε πρόσθετο εμβόλιο.
Κάποιοι ειναι στάνταρ τρολ. Δεν εξηγείται με τπτ αλλιώς.
Ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του. Αν θα εμβολιαστεί και με τι θα εμβολιαστεί. Βλέπω πάντως τη μεγάλη πλειοψηφία να κυνηγάει τα εμβόλια m-RNA της Pfizer και της Moderna ίσως λόγω του μεγάλου ποσοστού προστασίας που παρέχουν από τον πρώτο εμβολιασμό ήδη αλλά και από το γεγονός πως έχουν εμφανίσει ποσοστιαία λιγότερες σοβαρές παρενέργειες.Η ευθύνη του καθενός είναι μεγάλη γιατί με τη στάση του επηρεάζει την υγεία όλων γύρω του αλλά και τη δική του. Σήμερα άκουσα δύο γεγονότα που συνέβησαν σε συγγενείς φίλων μου τα οποία άκουσα σήμερα στο καφέ τα οποία με προβλημάτισαν για τις τραγωδίες που περνάνε αρκετοί συμπολίτες:1. Άνδρας 56 ετών πέθανε από τον COVID-19 για τον οποίο δεν πίστευε πως υπάρχει και φυσικά δεν έκανε κανένα εμβόλιο. Η σύζυγος που και αυτή είναι αρνήτρια κατέφυγε στον εισαγγελέα για το θάνατο του συζύγου της και θα βάλει δικό της ιατροδικαστή να διαπιστώσει τα αίτια του θανάτου.2. Άνδρας ετών 40 επίσης πέθανε για τον ίδιο λόγο. Ήταν υγιέστατος και μέχρι τα 37 έπαιζε ποδόσφαιρό στην τοπική ομάδα. Τα παραπάνω είναι εκ πρώτης όψης μόνο δύο γεγονότα και κάποιος θα μπορούσε να αντιπαραθέσει και ανάλογες παρενέργειες από τα εμβόλια. Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά δεν μπορούν να καλυφθούν οι αρνητές πίσω από το μεγάλο ποσοστό αυτών που εμβολιάζονται γιατί απλούστατα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο χρειάζεται. Τουλάχιστον στην πρώτη φάση ώσπου να εγκριθούν τα εμβόλια και για τα παιδιά. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε πολλές τραγωδίες και κατά τον Μάιο αλλά και αργότερα το Φθινόπωρο προς Χειμώνα όταν θα μπούμε σε κλειστούς χώρους. Φυσικά και από αυτούς που εμβολιάζονται ένα ποσοστό επίσης κινδυνεύει γιατί τα εμβόλια ως γνωστό δεν λειτουργούν σε όλους.
Καλημέρα, ναι δικαιουσαι 3ωρη για εμβολιασμό.
Χαμός Σεϋχέλλες
Θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε πού αναφέρεται το δικαίωμα για 3ωρη άδεια; Και κάτι ακόμη: η αδερφή μου εμβολιάστηκε πρόσφατα (AstraZeneca) και για 1,5 ημέρα είχε πυρετό. Σε ανάλογη περίπτωση δικαιούμαστε επιπλέον άδεια;
Τα mrna τα κυνηγάνε γθα πολλούς λόγους. πρώτον το ΑΖ το έκαψαν εξαρχής με το αν ήταν αποτελεσματικό στους ηλικιωμένους κ έμεινε ότι ήταν το τζούφιο. Μετά ρύση οι θρομβώσεις αλλά είχε ήδη καεί στους μεγάλους κ το αποτελείωσε η συζήτηση για «τις γυναίκες που σκοπεύουν να τεκνοποιησουν». Όπως κ να χει είναι κακή διαχείριση που αφήνουν ουσιαστικά τα γερόντια να διαλέγουν κ στέλνουν τους νέους σ αυτό, ειδικά τις γυναίκες που έχουν όπως φαίνεται έναν αυξημένο κίνδυνο, κ όχι μόνο τους στέλνουν αλλά βραχυκυκλώνουν κ τος γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίαςζ. κ φυσικά δίνουν κ τροφή στο κάθε τρολ... Εχεθς δίκιο για τις ιστορίες που αναφέρεις. Πολύ φοβάμαι ότι θα ζήσουμε τραγωδίες...Το βλέπεις κ εδώ. «είμαι υγιής» «φοράω μάσκα κ προσέχω», δεν έχουμε καταλάβει πώς λειτουργεί αυτή η ασθένεια...
Το μυστήριο εξηγείται κ σχετίζεται με γενετικό υπόβαθρο. Πχ κάποιοι εκφράζουν στα κυτταρα-στοχους περισσοτερες πρωτεινες- υποδοχείς του ιου, έχει δλδ πολλες εισόδους για να μπει. Άλλοι πχ παράγουν πολλες κυτοκινες, ουσίες- μηνυματα, μέσω των οποίων επικοινωνουν τα κυτταρα του ανοσοποιητικού. Η υπερβολική παραγωγη τους όμως, συνδέεται με υπερφλεγμονωδη συνδρομα (συχνά κ σε άλλες λοιμώξεις). Υπάρχουν κ άλλοι μηχανισμοί. Νομίζω κ εγώ αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ότι είναι απρόβλεπτος. Αν κ νομίζω υπάρχουν κάποιοι αιματολογικόι δείκτες που προβλέπουν αν έχεις κάποια από τα πιο πανω χαρακτηριστικά.