0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι γίνεται στην περίπτωση ανεμβολίαστου διευθυντή; Ποιος τον ελέγχει; Ποιος του επιβάλλει κυρώσεις, αν δεν προσκομίζει τεστ; Πώς είμαστε σίγουροι ότι ελέγχει τους συναδέλφους;
Να δώσουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός μέλους της σχολικής κοινότητας που έφυγε άδοξα από τη ζωή.Αναφέρομαι στον 15 χρόνο μαθητή από την Τρίπολη που έχασε τη ζωή του δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του,χωρίς να έχει κάποιο θέμα υγείας.
Εγω παντως ρωτησα στην περιφερειακη (εκει ανηκω και ασκουσα χρεη προϊσταμενης μεχρι πριν λιγες μερες) πούθα δειξω εγω το πιστοποιητικο μου καθως οι αλλοι συνεδελφοι το εδειχναν σε μενα, και η απαντηση που πηρα ηταν πουθενα! Ο λογος; Με πιστευουν!Αληθεια λεω!!!!! Ετσι ειπαν!
Απαράδεκτο οι εμβολιασμένοι χωρίς μάσκα και με στυλάκι "αμόλυντου" και απαράδεκτο οι μη εμβολιασμένοι χωρίς rapid. Τα rapid προστατεύουν εμάς τους ίδιους. Προσωπικά θέλω να ξέρω αν έχω κάτι ώστε να το προλάβω. Χάσαμε φίλους των γονιών μου και πατέρα της κολλητής μου από covid. Ο θείος μου στην Αμερική ήταν σε Μεθ με τραχειοτομές κτλ. Όμως....έχουμε και αντίστοιχες βλάβες από εμβόλια. Δικός μας άνθρωπος long covid μετά την β δόση pfizer. Υγιέστατος και αθλητικότατος προ εμβολιασμού. Τώρα απλά σέρνεται. Επίσης αιμορραγία σε φίλη σε ημερομηνία άσχετη της περιόδου. Της ήρθε δεύτερη φορά περίοδος και βαρύτατη. Αυτά δεν καταγράφηκαν πουθενά. Με χαρά να κάναμε εμβόλιο. ΑΣΦΑΛΕΣ όμως ΑΠΟΛΥΤΑ χωρίς τις ΤΟΣΕΣ παρενέργειες που ακούμε και διαβάζουμε. Ας το πάρουμε απόφαση πως η όλη φάση είναι ρουλέτα. Και με τον covid και με το εμβόλιο. Πού θα κάτσει η μπίλια....
edupass.gov.grΤα 'λεγε κάποιος: https://www.pde.gr/index.php?topic=35365.msg1132548#msg1132548
Για την τρίτη δόση αναμένουμε τις αποφάσεις των ειδικών. Για τις ευπαθείς ομάδες δεν είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται η τρίτη δόση; Η πολιτική διαχείριση είναι στο μυαλό μου εντελώς ξεχωριστή από την ιατρική επιστήμη και τις υποδείξεις της κοινότητας που την υπηρετεί. Σίγουρα παίζονται πολλά συμφέροντα. Αλλά παίζεται η ζωή μας επίσης. Δεν θα αναμένουμε να λυθεί το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα, γιατί δεν θα μας λυπηθεί ο ιός να περιμένει να εξιδανικευτεί το παγκόσμιο οικονομικοπολιτικό καθεστώς. Αξιοποιούμε το έργο της επιστήμης!
Ο μικροβιολόγος πού θα δηλώνει το rapid μας? Στο edu ή θα το κάνουμε εμείς??
Εγώ silkcut καταλαβαίνω ότι, όταν θα αρχίσει να λειτουργεί η πλατφόρμα, κάθε εκπαιδευτικός θα μπει μία φορά, δηλώνοντας σε ποια κατηγορία ανήκει (εμβολιασμένος, ανεμβολίαστος ή με νόσηση στο παρελθόν) και η πλατφόρμα, η οποία θα παίρνει στοιχεία από τους αντίστοιχους φορείς, θα ενημερώνει αυτόματα τη σχολική μονάδα, εάν ο εκπαιδευτικός μπορεί να εισέλθει σε αυτήν. Και για εμάς που κάνουμε ραπιντ τεστ, δεν θα χρειάζεται να το εκτυπώνουμε κάθε φορά από το gov, αλλά θα υπάρχει αυτόματη ενημέρωση στο σχολείο. Γενικά νομίζω ότι έτσι καταργούνται τα αντίστοιχα έγγραφα που θα πρέπει να φέρουν οι εκπαιδευτικοί μαζί τους.