0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι όμως, ούτε περισυ είχε γίνει.
Είχε γίνει σίγουρα!! Γιατί έτσι τοποθετήθηκα!
Είμαι αποσπασμένη από άλλο ΠΥΣΔΕ. Σε περίπτωση που όλα τα σχολεία που έχω δηλώσει καλυφθούν από άλλους (με περισσότερα μόρια ή επειδή είχαν κάνει άλλες επιλογές σχολείων) και τοποθετηθώ κάπου που δε μου αρέσει, μπορώ να κάνω αίτηση για βελτίωση θέσης αν παρουσιαστεί αργότερα άλλο λειτουργικό κενό;
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κενό σε μια από τις επιλογές σας, τότε η τοποθέτηση θα γίνει για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Η τοποθέτηση, εφ όσον καλύπτει το ωράριο παραμένει μέχρι το τέλος. Τώρα, εάν προκύψει αργότερα κενό σε μια από τις εν λόγω επιλογές, εξαρτάται από το πότε θα προκύψει το κενό κ τις προθέσεις/πολιτική του ΠΥΣΔΕ. Έχει διαφορά να προκύψει π.χ. αρχές Οκτωβρίου και αρχές Ιανουαρίου. Θεωρητικά, γνώμονας είναι η απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων.
Γεια σας.. θυμόμαστε που σας έγραφα;; 2 αναπληρωτές σε περιοχή που είχα δηλώσει για απόσπαση.. μάλλον προηγούνται οι αναπληρωτές από τους μόνιμους στο Παιδείας.. μην περιμένετε ΤΙΠΟΤΑ !!!
κι εγώ έκανα αίτηση για απόσπαση και επανεξέταση (ΠΕ01 θεολόγος)..... αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ. Ζητούσα Τρίκαλα, Καρδίτσα, Γρεβενά, Λάρισα...... σε όλες τις περιοχές πήραν αναπληρωτές εγώ όμως απόσπαση ΟΧΙ ...για να δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει....