Daskala90 και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, έχει ειδοποιηθεί κάποιος επιτηρητής ή αξιολογητής προφορικού λόγου;
Άσχετο, αλλά ακούγεται εντόνως ότι πέφτει μέσον για να σε καλέσουν, ειδικά ως επιτηρητή....
Για πρώτη φορά από τη θέσπιση της εξέτασης αυτής πριν 3-4 χρόνια δε με κάλεσαν αξιολογητή. Όσες φορές με καλούσαν ήταν πάντα στο ίδιο σχολείο. Χωρίς μέσο όταν πρώτο μπήκα. Αλλά μετά κατάλαβα ότι 8 στους δέκα ήταν εκπαιδευτικοί του ίδιου σχολείου και οι υπόλοιποι γνωστοί και διαχυτικοι με διευθυντή και υποδιευθυντής, άρα μάλλον γίνεται επιλογή από τον διευθυντή του εκάστοτε εξεταστικού κέντρου και παίρνει τους εκπαιδευτικούς που ξέρει. Εμένα, όντως, με γνώρισε με τα χρόνια. Φέτος δεν ξέρω γιατί δε με πήρε. Και δε θα ασχοληθώ κιόλας. Επιμορφωτες στο ΙΕΠ παίρνουν με κλήρωση πετώντας έξω τα προσόντα και τα διδακτορικά.Επιτηρητες και αξιολογητές στην Πολιτογράφηση τυχαία, χωρίς να έχει μάθει κανείς Τρία χρόνια τώρα τα κριτήρια. Κάνεις αίτηση και ο,τι γίνει.
Δεν υφίστανται μόνο 3-4 χρόνο οι εξετάσεις, εκτός αν εννοείτε κάτι άλλο που εγώ δεν αντιλαμβάνομαι. Ίσως σας καλέσουν για αξιολόγηση γραπτών, αν έχετε δηλώσει.