0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
22 Αυγούστου.
Συμφωνώ με τους προηγούμενους.Τα βίντεο λένε περίπου τα ίδια με τα pdf. Εμένα με βοήθησαν περισσότερο.
Δεν πειράζει αν κάνεις λάθος. Μπορείς να το ξαναπροσπαθήσεις όσες φορές θέλεις. Τόλμησέ το!
Καλή επιτυχία!
Παράθεση από το παρακάτω άρθρο, στο οποίο συμφωνώ και εγώ:"Στις νεοεισερχόμενες Δεξιότητες από το επόμενο σχολικό έτος, την ανάθεση περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των γυμνασιόπαιδων στη θεματική ενότητα «Φροντίζω το Περιβάλλον», θα την έχει κάθε πικραμένη ειδικότητα, εκτός των καθ’ ύλην αρμόδιων, δηλαδή των εκπαιδευτικών ΠΕ04! Θα διδάξουν το Περιβάλλον οι εικαστικοί, οι γυμναστές, οι μουσικοί, οι θεατροπαιδαγωγοί κλπ, δηλαδή, όλοι εκτός των Φυσικών, των Χημικών, των
Καλημέρα, εχω μια ερώτηση: αν κανείς κάνει με επιτυχία τα κουίζ των 6 υποενοτήτων των τεσσάρων θεματικών ενοτήτων καθώς και την τελική αξιολόγηση, θεωρείται ότι εχει ολοκληρώσει με επιτυχία την επιμόρφωση; Ή πρέπει να κάνει και όλα τα υπόλοιπα κουιζ που αφορούν τις δραστηριότητες-εργαστήρια σε Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο; Ρωτώ γιατί έχω ολοκληρώσει την εισαγωγή και τις 4 θεματικές ενότητες (τις 6 υποενότητες στην κάθε θεματική και μερικές από τις επιπλέον δρασρτηριότητες) και μου βγάζει μόνο 50% ολοκληρωμένο. Μου έχει ξεφύγει κάτι;Ευχαριστώ!
Δεν έχει σημασία το ποσοστό..είσαι οκ θα σου έρθει και μηνυμα.Και εμένα 52 μου έβγαζε