0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους συνάδερφοι. Συγνωμη που χρησιμοποιώ αυτό το σύνδεσμο που αφορά στη 2γε, μιας και είμαι νηπιαγωγος, αλλά η αγωνία που μοιραζόμαστε είναι κοινή και δεν έχω βρει παρόμοιο σύνδεσμο συζήτησης για την 1γε.Εργάζομαι 13 χρόνια και μη έχοντας μεταπτυχιακό έχασα πολλές θέσεις. Γνωρίζει μήπως κάποιος,ακουσε κάτι για θέσεις νηπιαγωγων;Είμαι 770 κοντά δεν νομίζω να καταφέρω και παλι να διοριστω. Και το 2008 στο ασεπ για λίγο εξω... Κάποιους δεν τους θέλει με τιποτα ο διόρισμος.. 😔☺️Πικρή ιστορία.. Επίσης ακούγεται αν βγει κατανομή για 10500; Τηλεφωνώ στο υπουργειο κάθε μέρα δεν απαντά κανείς ή λένε δεν ξέρουν.. Οι αιρετοί το ίδιο. Μια απελπισία. Εύχομαι σε όλους το καλύτερο. Κάθε πληροφορία δεκτή. Σας ευχαριστώ!
Λέτε;;; Μακαρι!! Αλλά δικαιώθηκαν πολλοί άκουσα με. Εμπρόθεσμα παράβολα! Και άλλοι φαντάζομαι θα προκύψουν, οπότε φοβάμαι για μεγάλη πτώση.. Επίσης μου είπε ένας εκπαιδευτικος απο σελίδα αλληλοβοήθεια εκπαιδευτικων στο fb ότι πιθανόν θα είναι ακόμη στους πίνακες μας οι διοριστεοι ειδικής αγωγής.. Η οποίοι θα αφαιρεθούν μετά απο το υπουργείο. Γιατί λέει ο ασεπ, οφειλει να τους βάλει μέσα, εφόσον έκαναν τα χαρτια τους στη 1γε και 2 γε αντίστοιχα.. Αλλη ψυχρολουσία και αυτη με ειδικής.. Στο τέλος θα τρυπώσουν στη β φάση
Καλημέρα.Θεωρειτε ότι για να διοριστούν Ε θα βάλουν ως προϋπόθεση τον εμβολιασμό;