0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι θα έχετε ποινή. Μόνο σε περίπτωση που εξ αρχής αρνηθείτε να αναλάβετε δεν θα έχετε ποινή.
Εφοσον εχεις ως ΑΜΩ 15 ωρες μπορεις να παρεις αλλες 8 στις ΕΠΑΣ... Αν γινεις στην πορεια ΑΠΩ τοτε τις αφηνεις ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΝΗ γιατι ειχες κατω απο 10 ωρες... Διαβασε καλα την προκηρυξη...
Δεν ξέρω ακόμη πόσες ώρες θα έχω, μπορεί και λιγότερες από 15. Στην ΕΠΑΣ είχα πάντα 2-3 ώρες (Αγγλικά). Ευχαριστώ πολύ porcupinetree
Στην διδακτική εμπειρία μοριοδοτούνται οι μήνες, 10 μόρια ανά μήνα.Στις βεβαιώσεις αναγράφονται ώρες διδασκαλίας.Πως γίνεται η μετατροπή ωρών σε μήνες;;;;;π.χ. για κάποιον ο οποίος έχει έστω 4500 ώρες διδασκαλίας, πόσα μόρια θα πάρει όταν η προκήρυξη αναφέρει 10 μόρια / μήνα ;;;Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσειΕυχαριστώ πολύ !!!
Όπως και να χει αν δεν θέλεις ποινή μπορείς να πάρεις μέχρι και 9 ώρες... Καλή τύχη
Καλησπέρα επιτέλους βρήκα αυτό τον ιστότοπο που βλέπω ότι υπάρχει σωστή ενημέρωση.... Λοιπόν θελω να ρωτήσω έαν έχω πιθανότητες να επιλέγω σε αυτή την προκήρυξη έχω προϋπηρεσία (6) χρόνια πτυχίο πληροφορικής σχεδόν όλα εκτως από γνώση ξένης γλώσσας... Έχω μια ελπίδα αλλά δεν ξέρω ...καλή επιτυχία μέσα απτην καρδιά μου σε όλους παιδιά ...ας περσουν όσοι το αξίζουν πραγματικά και αξιοκρατικά
Τα αποτελέσματα πότε θα βγουν περίπου? Πότε ξεκινάνε τα μαθήματα?