0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και καλό μήνα , εγώ σας χαρίζω τον διορισμό και στους δυο κλάδους που είμαι . Δεν χαλάω την οικογενειακή μου γαλήνη για τίποτα
Φίλε το δίλλημα αναπληρωτής στο σπίτι σου ή μόνιμος στην εξορία υποθέτω ότι το έχουν πολλοί τώρα...Δύσκολες και ψυχοφθόρες αυτές οι αποφάσεις και όλο αυτό γιατί δεν έχουμε ένα σταθερό σύστημα βάσει του οποίου να προγραμματίσουμε τη ζωή μας. Ρουλέτα έχει καταντήσει.
Για την ακρίβεια, το δίλημμα είναι "50άρης αναπληρωτής ή διορισθείς". Άλλο να διορίζεσαι στα 30 σου κι άλλο στα 50. Στα 30 πας και σε ένα έρημο νησάκι και δε σε νοιάζει. Στα 50 έχεις διαμορφώσει/παγιώσει έναν τρόπο ζωής και υποχρεώσεις που ξαφνικά καλείσαι έμμεσα να διαγράψεις. Κερδίζεις τη μονιμότητα ως προς το επάγγελμα και βάζεις σε 2η μοίρα τη ζωή και την ψυχολογία σου. Προσωπικά, αν δεν ήμουν μόνιμη και ήμουν ψηλά στον πίνακα, εννοείται με πιθανότητες να με πάρουν αναπληρώτρια έστω σε διπλανό νομό, δε θα κυνηγούσα το διορισμό. Ο μισθός στην ουσία είναι ο ίδιος, η μονιμότητα χμ παίζεται κι αυτή συν πολλά άλλα που δεν ξέρουν όσοι είναι αδιόριστοι. Δυστυχώς το να γίνεις μόνιμος δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε.
Οκ, αλλά με 11,700 γενική κ 5,500 ειδική σε ενα χρονο μετά απο 12 χρόνια , με αγορσμένα διδακτορικά του 5χιλιαρου =40 μόρια απο το πουθενά και με δεκάδες χιλιάδες πτυχιούχους απο "κολλεγια" που ένας θεός ξέρει τι "προσοντα" κομπιουτερ σάιενσ" θα σας κουβαλήσουν , ποιος εξασφαλίζει ότι ο 50ρης θα πηγαίνει αναπληρωτής μέχρι να πάρει σύνταξη? Αν μπει γραπτός γιατί ο κάθε πίνακας θα καταντήσει επετηρίδα ουσιαστικά κ θα μπλοκάρει το σύστημα,τι θα κάνει ο 50χρονος αναπληρωτής πληροφορικος? Στα 50 να αρνηθείς διορισμό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ! Δεν είσαι 30 , ιδιωτικό τομέα σε εταιρίες στα 50 ποιός θα σε πάρει με βιογραφικό 10-15-20 χρονια πληροφορικός σε σχολεία? Νοου οφενς , αλλα είναι η πραγματικότητα. Είναι ΤΟΣΟ λίγοι κ σε εσας οι διορισμοί (εγω είμαι ΠΕ06) που αν δεν είσαι πλουσιος με ακινητα/αγροτικά κλπ, πας κουτρουβαλώντας.
Kαλησπέρα σε όλους συνάδελφοι.Συγνώμη αν η ερώτηση που θα κάνω έχει ήδη γίνει και απαντηθεί, αλλά η ανασφάλεια και το άγχος έχουν χτυπήσει κόκκινο παρέα με τον καύσωνα.Γνωρίζουμε αν το σύστημα των Διορισμών τρέξει παράλληλα για ΠΕ και ΔΕ με πρώτο κριτήριο τη σειρά επιλογής των υποψηφίων;;;Καλό διορισμό και καλή τοποθέτηση εύχομαι σε όλους
Ναι παράλληλα τρέχει, όταν φτάσει σε εσένα εξέτάζει μία μία τις επιλογές σου και μόλις βρει διαθέσιμη περιοχή σε διορίζει εκει, είτε ΠΕ είτε ΔΕ.
Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος ή αν γνωρίζετε για κάποια άλλα άτομα παρακαλώ ενημερώστε με να κάνω προσθήκες ή αλλαγές.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1w9bd4W1GBk039BimsHoyiEReBi5XqRwXtkoEj5tV83k/edit?usp=sharingΥποθέτω πως δεν υπάρχει πρόβλημα για τη δημοσίευση του πίνακα.Αν κάποιος θίγεται (θα ήθελα και τη γνώμη των διαχειριστών), θα τον αποσύρω αμέσως.
Και κυρίως σε αυτούς που, χωρίς συλλογή χαρτιών, κάνοντας υπομονή και γυρίζοντας την Ελλάδα από άκρη σε άκρη για 10 χρόνια, κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο στο χώρο της εκπαίδευσης! 162 ΠΕ86 με τον κατάλογο να φτάνει στη θέση 310!Του χρόνου ελπίζω να διορίσουν τόσους ΠΕ 86, όσους Μαθηματικούς φέτος!
Συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους https://alfavita.gr/sites/default/files/2021-08/%CE%94%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF_%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82_20210804_int.xlsx!Και κυρίως σε αυτούς που, χωρίς συλλογή χαρτιών, κάνοντας υπομονή και γυρίζοντας την Ελλάδα από άκρη σε άκρη για 10 χρόνια, κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο στο χώρο της εκπαίδευσης! 162 ΠΕ86 με τον κατάλογο να φτάνει στη θέση 310!Του χρόνου ελπίζω να διορίσουν τόσους ΠΕ 86, όσους Μαθηματικούς φέτος!
Κι ακόμη πιο πολλά συγχαρητήρια σε όσους και χαρτιά μάζευαν και δούλευαν ταυτόχρονα γυρίζοντας κιόλας τη μισή Ελλάδα ακόμη κι ως ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και δεν κατηγορούν όσους δεν έκαναν το ίδιο, ενώ αντίθετα κατηγορούνται οι ίδιοι για τα χαρτιά τους (κανείς δεν τους συμπόνεσε ούτε τους έδωσε συγχαρητήρια που την ημέρα δούλευαν και τα βράδια διάβαζαν ως αργά τα ξημερώματα)