0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με την υπόθεση των υποχρεωτικών εμβολιασμών στην ΕΜΑΚ δεν ξεμπερδεψαν όπως αφήνουν τα συστημικα ΜΜΕ να εννοηθεί . Τώρα ανοίγουν καινούρια μέτωπα;".....η αίτηση ακύρωσης των ανδρών της ΕΜΑΚ λόγω σπουδαιότητας έχει ορισθεί να δικαστεί ενώπιον της Ολομελείας του ΣτΕ στις 8 Οκτωβρίου του 2021.Κατά συνέπεια είναι ψευδής η είδηση ότι το ΣτΕ είπε “όχι” στην αίτηση ακύρωσης των ανδρών της ΕΜΑΚ που αρνούνται να εμβολιαστούν.Η απόφαση Ν133/29-6-2021 που εκδόθηκε σήμερα αφορά απόφαση της Επιτροπής Αναστολών επί της αίτησης αναστολής των 46 που συζητήθηκε σε συμβούλιο στις 25-6-2021. Πρόκειται δηλαδή για την αίτησή τους να μην μπορούν να μετακινηθούν από την ΕΜΑΚ μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση που αναμένεται να συζητηθεί, όπως είπαμε, στις 8 Οκτωβρίου. Με την απόφαση αυτή η Επιτροπή Αναστολών δεν έκρινε ότι είναι νόμιμη η επίμαχη διαταγή του Αρχηγού περί υποχρεωτικού εμβολιασμού αλλά ότι δεν είναι προδήλως παράνομη ώστε να διαταχθεί άμεσα η αναστολή της..."
Πού βγήκαν τα χαρτιά για όσους διοριστούν τώρα??
Εννοείται πρέπει να ειναι υποχρεωτικό. Εάν υπήρχε χολέρα δεν θα έπρεπε να εμβολιαστουμε όλοι;Ο πατέρας μου μπήκε νοσοκομειο τέλη Μαρτιου, διασωληνωθηκε και μάλιστα κόλλησε και πανανθετικα μικρόβια που δεν τα πιάνει η αντιβίωση παθαινοντας πολυοργανκκη ανεπάρκεια και σηψαιμια. 1 μηνα εντατικη και 2 συνολικά σε νοσοκομείο. 68 ετών χωρίς υποκείμενο νόσημα. Κόλλησε από την αδερφή μου που ήταν αρνητρια. Μαζί κόλλησαν κ το μωρό της κ η μητέρα μου. Οι γιατροί μας έλεγαν ότι περιμένουν να πεθάνει κ δεν θα αντέξει. Δηλαδή εκτός από βαριά πνευμόνια του covid όπου έπαψαν να λειτουργούν Οι πνεύμονες πλήρως δεν λειτουργούσαν παρά μόνο με μηχανική υποστήριξη είχε νεφρική κάι ηπατική ανεπαρκεια λόγω μικροβιων.Τελικά βγήκε νικητής, είναι ειλικρινα θαύμα που έζησε αλλά έχει διαφορά προβλήματα και εδώ κ 2 μήνες τρέχουμε σε γιατρούς. Ότι ειδικότητας υπαρχει.
Η αδερφή μου εργάζεται σε ιατρικό κέντρο και κάνει τεστ COVID στον κοσμο.Διαγωνισμο δυστυχίας το λέτε ε; Σοβαρά τώρα; έτσι απλά. Εάν συνέβαινε στην οικογένεια σας τότε αυτό θα λέγατε; Επίσης θρομβώσεις κάνουν το Johnson και της astrazeneca. Υπάρχουν τα άλλα 2 αν θέλετε τα οποία μπορείτε να τα επιλέξετε. Κι εγώ τα φοβηθηκα αυτά τα 2. Δεν θα κάτσω να τσακωθω με τον κάθε αμόρφωτο που δεν ψάχνει λίγο παραπάνω το θέμα και δεν διαβάζει μελέτες και έρευνες από καταξιωμένα πανεπιστήμια. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΟΣΜΟ!!!!! ΤΕΛΟΣ
Το ορθό είναι να μην το λέμε εμβόλιο (διότι δεν είναι σαν τα συμβατικά εμβόλια) αλλά σκεύασμα γονιδιακής θεραπείας σε πειραματική φάση.
Γιατί δεν ανοίγεις νέο θέμα να εκφράσεις τις απόψεις σου;Δεν νομίζω εδώ να ενδιαφέρουν κάποιον οι φλυαρίες σου....Το αν μπορεί να γίνει υποχρεωτική μια τέτοια ιατρική πράξη θα το αποφασισει η δικαιοσύνη (αν και ήδη ορίζεται ρητά στο Σύνταγμα)