0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σπουργίτι τον ξέρω τον Αντωνίου, παιδια καποιοι ΔΕΝ περιμεναμε την πανδημια για να έρθουμε σ επαφη με
Επίσης σχετικά με τα βαριά βιογραφικά.. Όπως θεωρείτε τον Fauci συστημικό κ ότι λέει μπουρδες για να θησαυρίζει πχ, δείτε το κ ανάποδα: Κουβελας, Αντωνίου και όλο αυτό συναφι, κάλλιστα μπορεί να σας φλομώνει στην μπουρδολογια γιατί αποδεδειγμένα κ αυτοί (οχι οι ονοματισμενοι, γενικά αυτοί), βγάζουν χρήμα διασπειροντας ψευδοεπιστημη.
Εσένα σε πείθει η Παγώνη ή ο Αντωνίου; Δηλαδή αν σου λέγανε κάτσε να σου κάνει η Παγώνη μια εγχειρηση σκοληκοειδητιδος θα καθοσουν; Εγώ βρε παιδιά θα έπαιρνα τα βουνά...
Κοίτα εμένα τώρα κανεις από τους δυο δεν με πειθει, ο Αντωνίου λέει πραγματα ανυπόστατα,πουδεν ισχυουν επουδενί ( δεν ξέρω γιατί τα λέει, προφανως ξερει τι ισχυει αν είναι γιατρός) κ την παγωνη δεν την ξέρω καν, εννοώ το έργο της. Εντάξει, ειναι λιγο γελοία, καταλαβαίνω αυτό με τα βουνά, αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να είναι καλή στο χειρουργείο, τι να πω.. Τον Fauci όμως τον ξέρω πολυ καλα κ διάβαζα κ πολλές δουλειές του, πολυυυυ πριν την πανδημια. Ξέρω δλδ οτι η κατάρτιση του είναι τρομακτική κ το ήθος του αποδεδειγμένο. Όποτε ναι, αυτόν τον εμπιστευομαι. Επίσης εμπιστευομαι το γιατρό μου, πουτον ξέρω χρόνια προσωπικα κ άλλους 3-4 γιατρους στο πολυ άμεσο περιβάλλον μου. Κ φυσικά εμπιστευομαι το πτυχιο μου, που μου εδωσε τη δυνατότητα να διακρίνω την επιστήμη από την ψευδοεπιστημη.Τις γνώσεις μου στην ιστορία, όχι, δεν τις εμπιστευομαι καθολου, ειναι κ ελάχιστες, ντροπή μου. Γι αυτό κ δεν κάτσω να κάνω ιστορική ανάλυση κ θα προσπαθησω να ξεστραβωθώ πρωτα πρώτα, ελέγχοντας τις ΠΗΓΕΣ μου..
Προσωπικά πιστεύω ότι σε αυτή τη συγκυρία, όσοι έχουμε επιλέξει να μην εμβολιαστούμε, δεν έχουμε κανένα λόγο να στρεφόμαστε εναντίον των εμβολίων και να προσπαθούμε να αποδείξουμε τις βλάβες που μπορεί να επιφέρει. Νομίζω ότι αυτό είναι έργο της διεθνούς ιατρικής κοινότητας και ό χρόνος θα δείξει ποια επιλογή ήταν η καλύτερη για τον καθένα. Ως πολίτης δημοκρατικού κράτους θέλω να πιστεύω, θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα μου να αποφασίζω εγώ για το ποιες ιατρικές πράξεις θα κάνω ή όχι. Κάτι που άλλωστε ορίζεται και στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Πόσο μάλλον για ένα εμβόλιο που η άδεια κυκλοφορίας του δόθηκε λόγω επείγουσας ανάγκης και δεν έχει περάσει ο προβλεπόμενος για όλα τα εμβόλια χρόνος για να διαπιστωθούν μακροχρόνιες παρενέργειες. Θεωρώ ασφαλέστερη επιλογή την μάσκα Ν95 και την απόσταση. Και για μένα είναι πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα τις 2 τελευταίες μέρες σε σχέση με τα εμβόλια. Αποφάσεις με το έτσι θέλω από την πολιτική ηγεσία και με φασιζων τρόπο επιβολής, απειλές για απολύσεις, στοχοποίηση όσων αρνούνται τον εμβολιασμό στην παρούσα στιγμή κ.λπ. Και θεωρώ ότι όλοι οι δημοκρατικά σκεπτόμενοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες, να προασπιστούμε το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ορίζει ποιες ιατρικές πράξεις θα γίνονται στο σώμα του. Αυτή τη στιγμή σε καταστήματα εστίασης υπάλληλοι αναγκάζονται ή να εμβολιαστούν ή να απολυθούν με κάποιο πρόσχημα, προκειμένου η επιχείρηση να μη χάσει τη σήμανση "όλο το προσωπικό εμβολιασμένο". Αυτά πρέπει να μας προβληματίσουν, ανεξάρτητα από το τι θα πράξει ο καθένας μας με το εμβόλιο.
Είδες να μιλάνε πουθενά για τηλεργασια;; Γιατί άραγε;;