0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού αφου ανοίγει το παραθυρο επιβολής αντίστοιχων αποφάσεων για οποιοδήποτε θέμα στο μέλλον. Δηλαδή σου επιβάλλεται να κάνεις το τάδε υπέρ του γενικου συμφέροντος. Προσωπικά έχω εμβολιαστει. Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι το εξής. Οφείλεται το άνοιγμα των δραστηριοτήτων και γενικότερα της οικονομίας στο όποιο ποσοστο ανοσίας σου παρεχει το εμβόλιο; Αν ναι, αν δηλαδή όντως δουλευουν τα εμβόλια σε καποιο ποσοστο τότε το οφελος του ανοίγματος το εισπρατουν όλοι εμβολιασμένοι και μη. Και ρωτάω εγώ. Κοροϊδο είμαι εγώ που τσιμπηθηκα όπως λέτε με το οποιο ρίσκο και εσυ ήρθες δια της πλαγιας οδου; Γιατί να απολαμβάνουμε τα ίδια οφέλη; Αν δεν υπηρχαν εμβόλια θα γυρνουσαμε και ποτε και σε τι βαθμό σε μια κανονικότητα; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα ανεμβολιαστα παιδια που υπαρχουν στα σχόλεια. Παρεισφρυουν σε μια κοινότητα (παιδιων) με τεράστια εμβολιαστικη καλυψη για σοβαρές ασθένειες π.χ ανεμοβλογιά, μηνιγγίτιδα κλπ εξαιτιας της οποιας έχει δημιουργηθεί ανοσία για τις αρρώστιες αυτές. Το θέμα δηλαδή ειναι συνθέτο και πολυδιαστατο και θέλει σοβαρή συζήτηση σε μια κοινωνία που δυστυχως τα ψεκασμενα βιντεάκια και αποσπασματικά κείμενα από το νετ δεν την προαγουν.
Δεν κάνουμε τα εμβόλια επειδή έχουν ελεγχθεί σε μακροχρόνια βάση.Κάνουμε τα εμβόλια επειδή εμπιστευόμαστε την πλειοψηφία της ιατρικής κοινότητας που τα συνιστά. Τουλάχιστον εγώ. Το αντιεμβολιαστικό κίνημα μια χαρά γιατρούς έχει στις τάξεις του. Και μιλάνε και με δεδομένα. Και έχουν ενστάσεις για τα περισσότερα εμβόλια παλιά και νέα που τα συνδέουν με πολλές ασθένειες π.χ αυτισμός. Αν κάνεις μία αναζήτηση στο net θα βρει πλούσιο υλικό. Πρόσφατα διάβαζα για τον εμβόλιο κατά του HPV. Οκ. Ο καθένας μιλάει και χρησιμοποιεί τα δεδομένα κατά το δοκούν. Δεν έκατσα να διαβάσω τις παρενέργεις που έχει το εμβόλιο της ιλαράς (που σίγουρα θα έχει όπως όλα) ή πότε αυτό χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ή τη τεχνική έχει απο εταιριά σε εταιρία αν έχει διαφορετική για να το κάνω στα παιδιά μου. Εμπιστεύομαι τους οργανισμούς υγείας ανά τον κόσμο. Έτσι και στην περίπτωση του Covid.
Και για την κυρία Tenpenny το ανάγνωσμαhttps://en.m.wikipedia.org/wiki/Sherri_Tenpenny
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί η Ελλάδα είναι πρωτοπόρος στον υποχρεωτικο εμβολιασμό? Έχουν υπογράψει νομο στην ευρωπαϊκή ένωση να μην γίνει υποχρεωτικος ο εμβολιασμός. Οι δημοσιογράφοι ολοι έχουν αφηνιάσει να εμβολιαστεί ο πληθυσμός δεν καλούν ανθρώπους με άλλη άποψη. Ψέματα συνέχεια π.χ βγαίνει ο Άδωνις και ο Λοβέρδος και λένε δεν εννοείται εκπαιδευτικοσ ανεμπόδιστος γιατί θα κολλήσουν τα παιδιά ενώ και οι ε.βολιασμενοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό. Ψέματα και απειλές. Έχουν καταντήσει χειρότεροι και από τους Ναζί
Μια ερώτηση ν κάνουμε προσφυγή θα μας έχουν σε αναστολή ή οχι ?