0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τον τελευταιο λογο θα τον εχει το ΣΤΕ οπως στην ΕΜΑΚ που ακομα οι πυροσβεστες ειναι στηνθεση τους.νομιζω θα φαει ηττα ο κουλης με αυτο το θεμα που ειναι αντισυνταγματικο ξεκαθαρα.για να βγει σε αργια υπαλληλος γινεται μονο μεσω ασθενειας η πειθαρχικου
Εμβολιαστηκα για μένα σαφώς. Δεν τίθεται ερώτημα σε αυτό. Και δε θέλω ανταλλάγματα. Ο δικός μου εμβολιασμός και άλλων εκατομμυρίων ωφελεί την κοινωνία; Αυτο ρωταω..Αν το κράτος πεσει έξω οικονομικά και προχωρησει σε στάση πληρωμων (μόνο 300+ δις χρωστάμε) να την πληρώσω και εγώ; Δεν ζητάω ανταλλάγματα όπως βλεπεις απλά δεν θέλω να υποστω δυσάρεστες εκπλήξεις. Γιατί ωραία μιλάμε με 12 και 26 να πεφτει ο μισθός....
https://amp-ft-com.cdn.ampproject.org/v/s/amp.ft.com/content/906bf795-f413-43cf-9811-83c4bc1fc49a?amp_js_v=a6&_gsa=1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#aoh=16262914788473&csi=1&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=From%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fwww.ft.com%2Fcontent%2F906bf795-f413-43cf-9811-83c4bc1fc49aΥποχρεωτικά τα εμβόλια covid σε πολλά πανεπιστημια των ΗΠΑ. Αποφασιζει σχετικά η κάθε πολιτεια, έχουν δικαίωμα από το συνταγμα τους, για λόγους προστασιας δημόσιας υγείας. Καλά δε λεω οτι θα παιξει κάτι τέτοιο αναγκαστικά κ ΕΕ, αλλά δείχνει μια παγκοσμια τάση νομίζω..Μπορεί να κάνω και λάθος.
Πάντως επειδη μπαίνετε πολύ εμβολιασμένοι σε αυτο το νημα θα ήθλα να σας ρωτήσω :Τι άποψη έχετε για το ότι σε λίγο καιρό πολλοι συνάδελφοί σας δεν θα έχουν φαί να φανε, θα χασουν τα σπίτια τους , δεν θα έχουν τίποτα να δωσουν στα παιδια τους (σχολεια, ρευμα, σίτιση κτλ) κτλ ....Ως άνθρωποι, συνδικαλιστές, συνάδελφοι τι νιώθετε με μια κατάσταση που θα καταδικάσει σχεδόν σε θάνατο χιλιάδες οικογένειες εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμια προειδοποίηση; σαν να ήθελε η κυβέρνηση να μην προλάβουμε να προετοιμαστούμε (γι αυτό και όλα γίνονται κατακαλόκαιρο ) !Ο ιστορικός του μέλλοντος τι θα πει άραγε για όλους όσους κόπτονταν τόσο καιρό για το δικαίωμα αυτοδιάθεσης του σώματος μας: φιλελευθερες πολιτικές παρατάξεις, οργανώσεις κτλ Τι θα πει για τον συνδικαλισμό της εποχής μας που δεν έχει αρθρώσει λέξη για να υπερασπιστεί τα αυτονόητα εργασιακά μας δικαιώματα;
Οταν η παγκόσμια τάση δείξει στο άμεσο μέλλον κι άλλα που ούτε φανταζόμαστε ακόμα, θα είναι ήδη πολύ αργά. Ο δρόμος άνοιξε, αφού τα ανθρώπινα δικαιώματα πλέον δεν υπάρχουν. Ή μάλλον υπάρχουν, αλλά αναφέρονται σε ένα σύνολο. Σαν μονάδες δεν μετράμε. Θα μου πεις και πότε μετρούσαμε; Στο όνομα λοιπόν του κοινού ή δημόσιου συμφέροντος, θα δούμε πολλά να συμβαίνουν.
Δηλαδή αν το κράτος πέσει έξω οικονομικά ( που έχει ήδη) θα φταίνε όσοι δεν εμβολιάζονται με εμβόλια χωρίς πλήρη άδεια, με δική τους ατομική ευθύνη και καμία ευθύνη των ακαταδίωκτων;; Αλήθεια τώρα;; Δε θα φταίνε τα απανωτά σπασμωδικά πολύμηνα λοκντάουν που κατέστρεψαν οικονομικά τους μισούς Έλληνες;;Δε θα φταίει η συνολική αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας;;
Δηλαδή gioas οι ανεμβολιαστοι πέρα από τη διατήρηση της πανδημίας, φταινε και για την οικονομική κατάρρευση της χώρας;; Αλήθεια τα λέτε αυτά; Τι αλλο θα ακούσουμε;Πέρσι το καλοκαίρι την περάσαμε με μηδενικά κρούσματα, όλα έβαιναν από το καλό στο καλύτερο και φέτος με εμβόλια παντού, πάμε από το κακό στο χειρότερο. Κάτι δεν πάει καλά. Α ναι. Δεν φτάσαμε το 90 %τείχους ανοσίας