0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσο δίκιο έχεις. Μας λένε για τοίχος ανοσίας και άλλα ωραία, το ότι πρέπει να εμβολιαστεί το 80% με 90% του πληθυσμού αλλά για τους μετανάστες που είναι ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού δε λένε κουβέντα, σα να μην υπάρχουν, η μάλλον όπως λες μας λένε είναι νέοι. Μα τότε γιατί να εμβολιαστούν και οι νέοι Έλληνες; Όχι μια ζωή 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Έσπερος θα σχολιάσω μόνο το σχόλιο σου για την καραμέλα του ακαταδίωκτου:Εγώ προσωπικά ως συνεπής φορολογούμενος πολίτης απαιτώ από την πολιτεία που μου μιλάει για ατομική ευθύνη, να αναλαμβάνει πρωτίστως τις δικές της ευθύνες, εσύ προφανώς δεν ασπάζεσαι αυτή την άποψη γι αυτόμιλάς για καραμέλες και άλλα τέτοια τσιτάτα Όσον αφορά το ιατρικό κομμάτι, η Ιατρική είναι μια διαρκώς εξελισόμενη επιστήμη, γι αυτό έχω γράψει όλα θα κριθούν στο μέλλον...όσον αφορά το καθαρό ιατρικό κομμάτι... εμείς όμως εδώ συζητάμε μόνο για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τις νομικές συνέπειες/ ενέργειες
Ο ΕΜ
Η βαριά νόσηση σημαίνει επιβάρυνση του συστήματος υγείας, το οποίο είναι ήδη στα όρια του. Και επειδή χρειάστηκε να πληρώσω πάνω από 2 μισθούς σε ιδιωτικό νοσοκομείο για μια βιοψία που χρειάστηκε ολική νάρκωση, άρα κανονικό χειρουργείο, αλλά επειδή δεν πεθαίνω τώρα από αυτό, δεν γίνεται σε δημόσιο νοσοκομείο καθώς δεν θεωρείται επείγον, θα σου πω ότι δεν είναι μόνο για ατομική προστασία. Πάρα πολύς κόσμος αυτή τη στιγμή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει σε ιδιώτες βασικές προληπτικές εξετάσεις και πάρα πολλές ασθένειες που θα μπορούσαν να προληφθούν, αυτή τη στιγμή δεν προλαμβάνονται. Και μιλάμε για πράγματα τα οποία είναι πάρα πολύ απλά, αλλά μιλάμε και για καρκίνους. 1. Κάντε όσο πιο γρήγορα γίνεται τις προληπτικές εξετάσεις που έχετε αμελήσει. Ειδικά τις γυναικολογικές. 2. Εμβολιαστείτε για να μην έχουμε ξανά αναστολή χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία.3.
Υπάρχει μονάδα εμβολιασμού σε κάθε ΚΥΤ. Μην λέτε ασυναρτησίες!