0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβάζω αυτό το νήμα κυρίως για να παρακολουθώ τις απόψεις μερικών συναδέλφων που έχουν περισσότερες γνώσεις από εμένα και με ενδιαφέρουν, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα ήπιο τρολάρισμα: Ε ναι λοιπόν, έχω αφίσσα τον διευθυντή μου και θα το προσθέσω και στο προφίλ μου! Μέσα στην αναμπουμπούλα των ημερών, χρειαζόμαστε και λίγο χιούμορ
Απορώ πώς κάποιοι από εμάς εδώ έχουν ξεχάσει τις διαθεσιμότητες του 2013.... Οι ίδιοι δεν τις επέβαλαν τότε; Ποιος θα τους εμποδίσει να επιβάλουν κάθε είδους κυρώσεις στους αρνούμενους τον εμβολιασμό ως υποχρεωτικό;
Της ειδικής νομιζω δεν χρειαζεται να σκεφτονται το θεμα της υποχρεωτικοτητας καθως λειτουργησαν κανονικα, δεν εκλεισαν σε αντιθεση με τη γενικη και απαιδειξαν οτι δεν αποτελεσαν απειλή για τον εαυτο τους και τους άλλους. Θα ηταν υποκριτικο να τους εξαναγκασουν με εμβολιασμο. Οι υπολοιποι,της γενικης, πιστευω θα γινει αυστηρη συσταση σε εκπαιδευτικους με συνοδα νοσηματα, οχι σε ολους, και οχι υποχρεωτικοτητα. Δεν υφισταται το ζητημα της υποχρεωτικοτητας για κανεναν κλαδο απλως ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα. Τοσο καιρο γιατι δεν εθεσαν θεμα υποχρετικοτητας; Δεν μπορουν να το δεσουν νομικα το θεμα. Η μεταλλαξη δελτα ειναι μεν μεταδοτικη, λιγοτερη απειλητικη ομως. Οι ερευυες το λενε, οχι εγω.
Stelma.. Κι εγώ αφισσα το διευθυντή μου.. Κ τον δικό σου.. Δε ντρέπομαι πια να το πω.. Χαχα, έχεις δίκιο, το χιουμορ παντα σώζει!
Μπράβο Σπουργίτι για την πρωτοβουλία και το κουράγιο σου να ανοίξεις αυτό το θέμα. Μέσα σε ένα χρόνο έχουν γίνει ΟΛΟΙ γιατροί, βιολόγοι, συνταγματολόγοι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.Παραθέτω 2 βίντεο για να δείτε και να ενημερωθείτε όσοι παριστάνετε ότι γνωρίζετε αλλά από αυτά που λέτε φαίνεται ότι έχετε παπαγαλίσει απλώς πολύ καλά αυτά που ακούτε στα ΜΜΕ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φυσικά τα ΜΜΕ είναι οι πρώτοι που τα έχουν πάρει χοντρά για να παίξουν αυτό το ρόλο και να έχουν το θράσος να κοροϊδεύουν αξιόλογους επιστήμονες διεθνώς. Κλείστε το το ριμάδι και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.