0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι. Δεν είναι καινούρια αυτά. Υποθέτω ότι δεν είμαι ο πρώτος άνθρωπος που έχει αναγκαστεί να βάλει διάφορα πράγματα στο σώμα του για ιατρικούς λόγους (Χα, αυτό ακούγεται αστείο ). Με τα εμβόλια για τα οποία συζητάμε, τι σχέση έχει; Και ξαναρωτάω: αν κατέβω στις διαμαρτυρίες, θα διαμαρτυρηθώ και για τα υποτιθέμενα τσιπάκια; Ένα ναι ή ένα όχι θέλω, τίποτα περισσότερο.
Νομίζω ότι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι σαφές κάτι πιο καλοπροαίρετο. Δεν εμφανίζεται κανένα επιχείρημα νομικό, συνταγματολογικο, εργατολογικο, πολιτικοκοινωνικο. Ένας βομβαρδισμός από συνωμοσιολογίες κ παρερμηνείες όχι εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά εναντίον του εμβολίου.
Άσε τη λάσπη συνάδελφε. Η λάσπη δείχνει άτομο χωρίς επιχειρήματα που βρίσκεται σε πανικό. Όποιος θέλει μπορεί να πάει ελεύθερα να εμβολιασθεί. Δεν μπορεί κανένας όμως να υποχρεώσει κάποιον να βάλει στο σώμα του τα πειραματικά σκευάσματα
Καμία σχέση δεν έχει. Καλά κάνεις και είσαι καχύποπτη. Κατέβα στη διαμαρτυρία, ρίξε μια ματιά και αν δε σε εκφράζει φύγε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ. Έχουν περάσει τα προβλεπόμενα στάδια δοκιμών απλώς έχουν προσωρινή/υπό όρους/ κατεπείγουσα άδεια (ανάλογα με τον φορέα που την έδωσε, στην ΕΕ ισχύει το υπό όρους).
Τουλάχιστον να γνωρίζετε αυτά για τα οποία μιλάτε.
Αν ενδιαφέρεστε για την υγεία των συναδέλφων που είναι διστακτικοί, οφείλετε να είστε ενημερωμένοι κ να παραθέτετε επιχειρήματα από έγκυρες και αξιόπιστες πηγες. Πράγμα που δεν κάνετε. Εδώ δεν γίνεται ενημέρωση όποιου εκπαιδευτικού θέλει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του. Γίνεται προώθηση μιας αλλοπρόσαλλης ατζέντας.
Και τέλος πάντων διαχειριστές εδώ μέσα δεν υπάρχουν;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ. Έχουν περάσει τα προβλεπόμενα στάδια δοκιμών απλώς έχουν προσωρινή/υπό όρους/ κατεπείγουσα άδεια (ανάλογα με τον φορέα που την έδωσε, στην ΕΕ ισχύει το υπό όρους). Τουλάχιστον να γνωρίζετε αυτά για τα οποία μιλάτε. Αν ενδιαφέρεστε για την υγεία των συναδέλφων που είναι διστακτικοί, οφείλετε να είστε ενημερωμένοι κ να παραθέτετε επιχειρήματα από έγκυρες και αξιόπιστες πηγες. Πράγμα που δεν κάνετε. Εδώ δεν γίνεται ενημέρωση όποιου εκπαιδευτικού θέλει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του. Γίνεται προώθηση μιας αλλοπρόσαλλης ατζέντας. Και τέλος πάντων διαχειριστές εδώ μέσα δεν υπάρχουν;
https://www.lifo.gr/now/greece/emak-54-anemboliastoi-pyrosbestes-apomakrynthikan-me-diatagi-toy-arhigeioy
Ολοι μετακινήθηκαν εντός του νομού όπου υπηρετούν ή όπου αλλού επιθυμούσαν».Άλλο ένα πυροτέχνημα χωρίς ουσία. Να θυμίσω ότι η υπόθεση της ΕΜΑΚ εκδικάζεται 8 Οκτωβρίου στην ολομέλεια του ΣτΕ.
Επαναλαμβάνω, δεν εμποδίζουμε ούτε αποτρέπουμε συναδέλφους να εμβολιασθούν. Είναι δικαίωμά τους. Αυτό που εγώ προσωπικά διεκδικώ είναι το δικαίωμά μου να μην υποχρεωθώ να υποβληθώ σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη. Είτε είναι πειραματικό το σκεύασμα αυτό είτε όχι δεν έχει καμία σημασία. Εγώ με τα λίγα που καταλαβαίνω είναι πως η όλη ιστορία είναι ένα μεγάλο πείραμα.