0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα εμβόλιο ή ένα φάρμακο δεν είναι σκεύασμα? Αφού ενοχλείσαι γιατί είσαι σε ένα νήμα που οι συνάδελφοι συζητούν για ένα θέμα που ΔΕΝ σε αφορά? Είσαι εμβολιασμένη και υπέρμαχος των covid εμβολίων και καλά κάνεις. Άσε τους άλλους να έχουν την δική τους γνώμη χωρίς να τους επικρίνεις και είναι η πολλοστή φορά που το κάνεις. Και ζητάς να παρέμβει η διαχείριση για ποιό λόγο? Για να τους κάνει ντα??? Σε άλλα νήματα ζητάνε παρέμβαση διαχειριστών όταν οι χαρακτηρισμοί μεταξύ συναδέλφων ξεφεύγουν όπως και η όλη κατάσταση. Είσαι σε ένα νήμα που ΔΕΝ σε αφορά και λογοκρίνεις κιόλας. Δεν είναι σωστό.
Το ότι θα σε κοιτάνε λες και είσαι μιασμα. Με την πρώτη στραβή, εσύ θα κατηγορείσαι πρώτα πρώτα κι ανοιχτά. Κι εσύ θα πρέπει να απολογείσαι γιατί κάνεις αυτήν την επιλογή...δεν ξέρω πώς αντέχεται αυτό. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από τη στάση τέτοιων ανθρωπων. Το είδα στο σχολείο που ήμουν,οπου εγώ και ακόμα 3 συνάδελφοι ήμασταν ανεμβολιαστοι..
Είσαι τυχερή που έχεις και τους υπόλοιπους συναδέλφους. Θα πρέπει να συναναστρέφεσαι περισσότερο με αυτούς αναγκαστικά ώστε σε περίπτωση που γίνουν μηνύσεις να υπάρχουν μάρτυρες. Θα δεχτούμε σίγουρα ψυχολογικό πόλεμο αλλά στο χέρι μας είναι να μην υποκύψουμε. Όταν δέχεσαι πόλεμο 2 είναι οι επιλογές, ή παραδίδεις τα όπλα αμαχητί ή πολεμάς. Το μόνο όπλο που έχουμε είναι η νομική οδός και αυτήν θα πρέπει να αξιοποιήσουμε.
Αυτό που αναφέρθηκε περί ρατσιστικής συμπεριφοράς και γενικά στόχοποίηση, περιθώριοποιηση κτλ είναι δεδομένο πως θα υπάρξει και μάλιστα έντονη. Φαινεται κι από εδώ μέσα άλλωστε. Αυτό είναι και το κομμάτι που πονάει πιο πολύ και δεν ξέρω ποιος θα μπορέσει να το αντέξει. Μιλάμε θα σε δείχνουν με δάχτυλο. Που έχουμε φτάσει. Λυπάμαι
Έσπερος γιατί συνεχίζεις να είσαι σε ένα νήμα που ΔΕΝ σε αφορά? Όχι μόνο δεν θα κινηθείς νομικά αλλά είσαι και υπέρμαχος των covid εμβολίων. Οπότε?? Όπως έγραψα από την αρχή, προσωπικά δεν θα κινηθώ νομικά ΌΜΩΣ με ενδιαφέρει να διαβάζω όλα τα στοιχεία που παραθέτετε και οι μεν και οι δε. Κάποια με καθησυχάζουν, κάποια με ανησυχούν και ακριβώς επειδή είμαστε μορφωμένοι άνθρωποι όπως λες, αυτός ο πλουραλισμός απόψεων είναι θεμιτός. Από εκεί και πέρα αποφασίζει ο καθένας τι θα πράξει. Συμφωνούμε όμως πιστεύω όλοι πως η υποχρεώτητα ιατρικών πράξεων ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ με δημοκρατικές κοινωνίες. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην ελληνική ούτε το πάμε πολιτικά καθώς ολοφάνερα αυτή είναι η γραμμή παγκοσμίως. Από εκεί και πέρα, οι χαρακτηρισμοί δεν είναι σωστοί ούτε η κατηγορία περί διασποράς ψευδών ειδήσεων στους συναδέλφους. Παραθέτουν άρθρα από το internet όπως παραθέτεις κι εσύ. Είναι σημαντικό ότι ακούγονται όλων σας οι απόψεις. Πολύ σημαντικό.