0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τετοια αστεια επιχειρηματα προσπαθουν να χτισουν τον μυθο της "υποχρεωτικοτητας"...Η
Συναδελφε οπως ειπε με πλαγιο τροπο ο
Ποια είναι η επιστημονική αλήθεια; Αυτά που πρεσβεύεις εσύ και τα πληρωμένα ΜΜΕ από τη λίστα Πέτσα και οι γιατροί που πληρώνονται από τις φαρμακευτικές εταιρίες για να λειτουργούν ως πλασιέ των προϊόντων τους; Γιατί να εμπιστευτώ τους γιατρούς που έχουν μόνο κέρδος από τον εμβολιασμό; Πως ξέρω ότι μου λένε την αλήθεια; Μήπως νοιάζονται αυτοί οι γιατροί αν συμβούν παρενέργειες ή και θάνατοι σε όσους κάνουν τα επικίνδυνα εμβόλια; Σκασίλα που είχαν. Νοιάζονται μόνο να τα παίρνουν χοντρά από τις φαρμακευτικές εταιρίες. Τώρα ειδικά που θα παίρνουν από 10 εως 50
Νομίζω ότι το θέμα εδώ είναι ξεκάθαρο: αφορά νομικές ενέργειες από όσους δεν επιθυμούν (για οιονδήποτε λόγο) να κάνουν το εμβόλιο για covid 19. Δεν καταλαβαίνω τι κάνουν εδώ οι υπόλοιποι συνάδερφοι και σχολιάζουν. Είναι σαν να γράφω εγώ, όντας μόνιμη, σε θέμα που αφορά μονιμοποίηση αναπληρωτών, να διαφωνώ και ενίοτε να ειρωνεύομαι. Συνάδερφοι, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε ανεκτικοί με τις διαφορετικές απόψεις. Η επιστημονικότητα, που ισχυρίζονται κάποιοι καλύπτει και τις δύο πλευρές. Δεν θα παραθέσω κανένα σύνδεσμο, για να δικαιολογήσω τη γνώμη μου. Θα πω μόνο ότι στην Ευρώπη, όπως και στη χώρα μας, σημαντικό κομμάτι των υγειονομικών δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Σε αυτό νομίζω συμφωνούμε όλοι. Το ξέρουμε και από τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου. Και αυτοί επιστήμονες είναι και μάλιστα της πρώτης γραμμής και όχι του πληκτρολογίου. Ας σεβαστούμε την άποψή τους, όπως και του κάθε συναδέρφου, ακόμα και αν δεν συμφωνεί με τη δική μας. Υπάρχει θέμα με τίτλο, Υποχρεωτικός Εμβολιασμός Εκπαιδευτικών. Θα ήταν πιο έντιμο, όσοι θέλουν να κάνουν διάλογο πάνω στον εμβολιασμό, να γράφουν εκεί.
στη χώρα μας, σημαντικό κομμάτι των υγειονομικών δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Σε αυτό νομίζω συμφωνούμε όλοι. Το ξέρουμε και από τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου.