0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δευτερα πτυχια πως θα φυγουν αφου θα παμε απο ΠΕ01,02,03 κλπ κλπ;Επίσης οι ΠΕ02 εχουν καλυτερα οργανικά απο ΠΕ60 η ΠΕ70, οποτε δεν νομιζω να το αφησουν!Φυσικά θα χαθουν μερικες θεσεις απο ιδιωτικους που δεν μπορουν να διοριστουν
Δηλαδή αν κάποιος είναι ΠΕ 02 αλλά και ΠΕ 86 κ έστω ότι διορίζεται κ με τα δυο πτυχία θα τον πάρει στην πρωτοβάθμια σαν 86 πριν να μπει στο 02 της δευτεροβάθμιας
Όχι. Δεν θα τρέξει α/θμια - β/θμια. Θα τρέξει 1ΓΕ - 2ΓΕ. Αν κάποιος είναι ΠΕ02 και ΠΕ86 και οι δύο ειδικότητες ανήκουν στην 2ΓΕ. Άρα θα τον τραβήξει το ΠΕ02 (αν φυσικά πιάσει κάποια περιοχή που έχει δηλώσει).
Είναι σίγουρο αυτό; Έχω κ εγώ 2 ειδικότητες, ΠΕ 02, ΠΕ 70 και όπου ρώτησα μου είπαν ότι πρώτα θα τρέξει το ΠΕ 02 και να ειμαι προσεκτική στις επιλογές μου. Έχω σκεφτεί ότι θα δω πρώτα την κατανομή ανά νομό και θα δηλώσω για ΠΕ 02 μόνο τον νομό μου και τον διπλανό εκτός και αν δώσουν στους δασκάλους τα οργανικά κενά που καταγράφουν οι νομοί της Βόρειας Ελλάδας και είμαι σίγουρη ότι τους πιάνω.
Συνήθως τρέχει πρώτα η πρωτοβάθμια
Οι διορισμοί γίνονται με τη σειρά των νέων ειδικοτήτων όπως ορίστηκαν στο ΦΕΚ του 2018. Έτσι έγιναν και οι προσλήψεις το 2020-21. Άρα πρώτα ΠΕ02 και μετά ΠΕ70.
Το ότι πήραν πρώτα το ΠΕ02 έγινε επειδή έτρεξε η β/θμια πρώτα. Εδω δεν ξέρουμε τι θα τρέξει πρώτα. Αν θα τρέξει η 1ΓΕ ή η 2ΓΕ. Όποια από τις δύο τρέξει πρώτη οι ειδικότητες θα τρέξουν με αύξων αριθμό. Στην επόμενη το ίδιο.