0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σ'όλες και όλους!Θα' θελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος...τι συμβαίνει με τις περιοχές που δεν εμφανίζονται στις επιλογές προτίμησης;Δεν θα διοριστούν εκπαιδευτικοί σε αυτές; πχ. Α' ,
Όχι. Εκεί δεν θα γίνουν φέτος διορισμοί. Φέτος οι μεταθέσεις ήταν πολλές και γέμισαν οι θέσεις.
Να ρωτήσω κάτι για να είμαι σίγουρη. Τα μόρια διπλασιάζονται μετά την διετία μόνον αν είναι δυσπρόσιτη η περιοχή (ήτοι: 10 και άνω μόρια). Σωστά;
Να ρωτήσω κάτι η ορκωμοσία μας θα είναι πριν το 15γουστο ? Έχει κανείς εικόνα
Συνάδελφοι μόλις τώρα ρώτησα και μου είπαν πως έχουν μπεί όλες οι υπογραφές και αν δεν βγεί σήμερα το πολύ ως τη Δευτέρα. Δηλώσεις ως 30/7 και ορκομωσίες διαδικτυακά απο 9-13.
Υπάρχει κάποια ιδέα μέχρι που θα φτάσει ο πίνακας?
Μπορεί κάποιος συνάδελφος να δημιουργήσει νέο θέμα με τίτλο Αναπληρωτές φιλολογοι Α φάση;
καλησπέρα και καλό διορισμό σε όλους! Γνωρίζει κανείς αν παιζει ρόλο μετά το διορισμό η βαθμίδα στην οποία αποκτήθηκε η προϋπηρεσία; Για παράδειγμα εγώ έχω περισσότερη προϋπηρεσία ως ΠΕ70 απότι ως ΠΕ02. Οταν έρθει η ώρα της οργανικής (τη 2η χρονιά) θα προσμετρηθεί η προϋπηρεσία και των 2 κλάδων κανονικά;
Αιρετός που ρώτησα μου είπε ότι μετράει συνολικά για όλα και για μόρια και για ΜΚ και για το ωράριο. Σκέφτομαι για σιγουριά να πάρω και στο υπουργείο ή στην διεύθυνση που ανήκω.