0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αnemos εγώ βλέπω και επιμελή προσπάθεια τρομοκράτησης.Έγινε αναφορά από χθες. Δε βλέπω όμως την ίδια ευαισθησία που δείχνείς εσύ στο θέμα σα σκεπτόμενος άνθρωπος, να τη δείχνουν κ άλλοι.
Κι εγώ δεν βλέπω να δείχνετε την ίδια ευαισθησία σε αναρτήσεις του άλλου δλδ του δικού σας club.. επίσης χωρίς αναφορά πηγής..δε θυμάμαι αν ήταν εδώ ή στις νόμιμες ενέργειες.. απάντησα πάντως.. αν ψάξεις τις χτεσινές αναρτήσεις μου θα το βρεις..
Club?
Οι άλλοι ποιοι είναι;; Οι μη σκεπτόμενοι;;
Δεν είμαι υπέρ του εμβολίου αλλά ήδη θα πάω για β δόση σύντομα. Ούτε ήταν εύκολο το α εμβόλιο, αλλά οκ...Δεν μπορώ να διαχειριστώ όμως ευθύνες αν κάτι τύχει σε μαθητή μου που εγώ τον κόλλησα. Οπότε ως εκπαιδευτικός, αν και είχα θέματα ιατρικά και δεν είχα έγκριση, προχώρησα με τον εμβολιασμό, και ανήκω στο κλαμπ των εμβολιασμένων. Ο καθείς με τη συνείδησή του...
χμμ.... Ζήλεια που θα κάνουν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που κατάφερε η ΝΔ αυτό που δεν κατάφεραν οι ίδιοι. Τι σου είναι η Δημοκρατία...
Δεν θα ανοίξω διάλογο, αυτό ένιωθα...αυτό έκανα. Τώρα ...λάθος ή σωστό; ουδείς ξέρει. Οπότε ο καθείς όπως θέλει πράττει. Προτιμώ να είμαι κατοχυρωμένη και να μην έχω αμφιβολίες ή τύψεις και ευθύνες εφόσον ασχολούμαι με μικρά παιδιά.
Τα μέλη αυτά σαπιζουν εκεί που τους αξίζει .το κακό για μας εινσι ότι έχουν αφήσει αρκετούς σπόρους εκεί έξω..ακόμα και μέσα στα σχολεία..που θα πάει,θα τους τσακισουμε κι αυτούς