0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο αντίκτυπος θα είναι μεγάλος φυσικά γιατί έτσι θα μας το περάσουν τα ΜΜΕ.
Προς τιμήν τους υπάρχουν και οι άλλοι...που εμβολιάστηκαν οι ίδιοι γιατί έτσι έκριναν αλλά υπερασπίζονται με όποιο τίμημα τους συνανθρώπους τους που δεν θέλουν να εξαναγκαστούν. Γιατί ο εξαναγκασμός δεν συνάδει με δημοκρατικές πολιτισμένες κοινωνίες εν έτει 2023. " Δεν συμφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ με την ίδια μου την ζωή το ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου να λες ελεύθερα την γνώμη σου".
Ναι αλλά ο Καντ είπε ότι η ελευθερία του ενος σταματα όταν θίγεται η ελευθερία του άλλου.
Ναι αλλά ο Καντ είπε ότι η ελευθερία του ενος σταματα όταν θίγεται η ελευθερία του άλλου. Δεν υποστηρίζω απολυσεις κανενός εργαζόμενου. Κατηγορώ πανω απο ολα την κυβέρνηση για την άθλια καπιταλιστική πολιτική, η οποία χρησιμοποιεί ως μέσο και τον εκφοβισμό. Αλλά στο κοινωνικό συνολο έχουμε και ευθυνες. Δεν θέλουμε να εμβολιαστουμε? Οκ. Αλλά θα αναλάβουμε συνέπειες. Αλλιώς οδηγούμαστε σε άκρατο δικαιωματισμο. Δεν είναι δημοκρατία αυτό. Αν οι συνεπειες είναι απολυσεις εργαζομένων, εγώ πρώτη θα κατέβω να φωνάξω. Κ νομίζω κ η συντριπτική πλειοψηφια όσων εμβολιαστηκαν. Δε μιλάω μόνο για εκπαιδευτικούς.
Και οι θέσεις των κομμάτων για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Προσέξτε ρητορική στο ΚΙΝΑΛ: φορείς θανάτου και ξενοδόχοι θανάτου οι ανεμβολίαστοι!!!!Οι ευθύνες όλες στους πολίτες, η κυβέρνηση καμία (εκτός από τη χορήγηση του εμβολίου...)https://www.protothema.gr/politics/article/1145522/upohreotikoi-emvoliasmou-ugeionomikon-nd-kai-kinal-uper-tis-tropologias/