0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.in.gr/2021/07/22/greece/ypoxreotika-dyo-test-tin-evdomada-gia-tous-anemvoliastous-ergazomenous-ston-tourismo/Ναι στα τεστ, αλλά γιατί να μη συνταγογραφούνται;;Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί ταυτίζουμε το εμβόλιο με την κυβέρνηση..Προσωπικά δεν αναρωτιέμαι για τπτ..
τα ποσοστά εμβολιασμένων δν λενε κάτι. εμείς είμαστε κάτω από τον μέσο όρο τξς ΕΕ άρα υοαρχουν καλύτεροι κ χειρότεροι μας, σε κάλυψη με έστω μια δόση, όμως πάνω από τον μέσο ότι σε πλήρη κάλυψη. εν ολίγοις στην Ελλάδα ο ρυθμός των νέων εμβολιασμένων υστερεί αλλά από την άλλη σε πολλές χώρες έκαναν μαζικά πρώτες δόσεις κ άργησαν τη δεύτερη. Στην κάλυψη των ηλικιωμένων όμως είμαστε πολύ άσχημα. Κ η Γαλλία νομίζω. Κ ίσως έτσι εξηγείται η πίεση στις δυο αυτές χώρες, πέρα από τους άθλιους κυβερνώντες τους. Εχεις άλλη άνεση να μπεις στον χειμώνα με εμβολιασμένους όλους τους ευπαθείς. Μπορείς να εχεις όσο κρούσματα θες που λέει ο λόγος. Η Ελλάδα δεν έχει αυτήν την άνεση. Γιατί δεν πιέζει τα γερόντια άραγε; αυτό ναι είναι ένα εύλογο ερώτημα. όχι όμως λόγος για να μην εμβολιαστούν οι υπόλοιποι.
Αν δε λένε κάτι τα ποσοστά εμβολιασμενων τότε γιατί εμβολιάζεται ο κόσμος; Πέρσι με 0 εμβολιασμούς τέτοια εποχή είχαν μηδενιστεί οι θάνατοι και τα κρούσματα...
Και η δική μου οικογένεια Σουηδία ζει Έσπερος και Jarvis με τους μισούς εξ'αυτών σε ιατρικά και παραιατρικά επαγγέλματα. Γι αυτό και ανέφερα την Σουηδία.Οι γνώμες του δικού σου γιατρού και των δικών μου συγγενών όπως φαίνεται διίστανται. Ειδικά στο κομμάτι της "ανηθικότητας" του σουηδικού μοντέλου όπως το χαρακτήρισε η Έσπερος. Αποχωρώ από την συζήτηση γιατί κάποιοι αντιδράτε πραγματικά λες και παίρνετε ποσοστά από την pfizer. . Αστειεύομαι συνάδελφοι. Ο καθένας την γνώμη του. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και θα βράζουμε. Τις καλησπέρες μου.
Πολλά αφηγήματα πάνε περίπατο σιγά σιγάΧ.Τσακαλάκης εντατικολόγος: Η θνητότητα στους πλήρως εμβολιασμένους είναι 8πλάσια σε σχέση με τους ανεμβολίαστους https://patratora.news/%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1/ch-tsakalakis-intensivist-mortality-in-the-fully-vaccinated-is-8-times-higher-than-in-the-unvaccinated/?fbclid=IwAR2pk55sOcBPQyrq8XELh0iBaxAW4dzNuox0uKCINIwNQ71lSGUb4SK9094Για παράδειγμα, στον πίνακα 2 στη σελίδα 8 αναγράφεται ότι η πιθανότητα θανάτου σε όλους – άσχετα με τον εμβολιασμό τους – στη Μεγάλη