0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι είναι στανταρ, 10 ευρώ η δειγματοληψία κ 10 για το ίδιο το τεστ. Τώρα μήπως κάνει καμια συμφωνία το κράτος για έκπτωση στους εργαζόμενους?
Κοίτα το κράτος όφειλε προ πολλού και πριν τεθούν θέματα υποχρεωτικότητας να έχει προβλέψει και την συνταγογράφηση των τεστ στους ασφαλισμένους και την δυνατότητα διενέργειας παντού πανελλαδικά τέτοιων τεστ..
Εδώ πάντως ο
Δηλαδή θα πρέπει να πληρώνουμε 26 ευρώ την εβδομάδα για 1 rapid και 1 self test. Με μισθό 730 οι νεοδιόριστοι για παράδειγμα. Στα δυσπρόσιτα πού θα βρίσκουν οι συνάδελφοι κάθε εβδομάδα τα τεστ?? Ήταν που δεν θα μας ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ. Μόνο στο Ελλάντα. ΝΤΡΟΠΗ.
Καλά ο
Σε μεγάλο τουριστικό κ όχι φτωχό Κυκκαδονησι που είμαι, ιδιωτικά τεστ μπορείς να κανεις εδώ κ ένα μήνα μόλις, λόγω τουρισμού. λογικά δν θα μπορείς τον χειμώνα. φυσικά ανεφάρμοστο μέτρο..
Ναι το σελφ το πέταξε η παπαευαγγελου, τώρα μπουρδα ήταν, το σκέφτονται όντως, ποιος ξέρει. Ο Κουλης είπε εργαστηριακά. Μοριακά δεν παιζει να βάλει. Γιατί θα ζητήσουν στάνταρ 2 τεστ/βδομάδα. 1 μοριακό +1rapid σημαίνει 80/βδομαδα στην καλυτερη (γιατί επαρχία μοριακό ξέρω μέρη που δεν πεφτει κατω απο 100. Αθήνα από 60). Δε νομίζω να απαιτήσει να δίνουν τουλάχιστον 320 ευρώ/μήνα εργαζόμενοι. Δλδ κ για Κουλη παει πολυ.
Για Κούλη τπτ δεν είναι πολύ