0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλάμε για γονείς με παιδιά σε ευπαθείς ομάδες. Όταν το παιδί σου είναι άρρωστο, κάνεις τα πάντα για να το προστατεύσεις.
Και ο αγροτικός γιατρός μπορεί να κάνει το rapid test.
Το προστατεύεις 100% μ´ αυτό τον τρόπο;; Κατά 50% ίσως.. γιατί το παιδί σε μια όχι λοκντάουν χρονιά δεν είναι σπίτι σχολείο και αντιστρόφως.. εκτός κι αν είναι έτσι και επιπλέον το οικογενειακό περιβάλλον είναι αποστειρωμένο..ΥΓ αν ήταν τόσο εύκολο να βρεθεί ποιος κολλάει ποιον η πανδημία θα είχε τελειώσει..
Ευαισθητος πληθυσμος ειναι τα παιδια; Απο που προκυπτει αυτο;
Και τ αποτελέσματα; Που θα βγουν;
Γενικώς τα παιδια δεν είναι. Αρρωσταίνουν όμως πολυ περισσοτερο με το delta. Και σπανίως σοβαρά με νοσηλείας και υπερφλεγμονωδες συνδρομο. Όμως υπάρχουν και τα ευπαθή παιδια. Διαβητικα,καρκινοπαθή, καρδιοπάθη κλπ. Επίσης σημαντικό είναι ότι αυτά μεταφέρουν ιό στην οικογένεια κι οι παππουδες τους εξ ορισμού δεν έχουν καλή κάλυψη από εμβόλιο. Από οποιοδήποτε εμβόλιο. Μιλαω για 70+.Μην σχολιάσω ποσα παιδια έχουν αρρωστους γονείς. Δεν θέλουμε να φτανει ο ιος σ αυτες τις ομάδες. Εχω συγγενικό μου προσωπο ευπαθες κ θα εμβολιαζομουν και στην αρχή της κυκλοφορίας εμβολίων. Δεν θα ρίσκαρα να τον βλέπω αλλιώς. Αυτό εννοώ.
Μάλλον κάποιοι δεν έχετε καταλάβει τι σημαίνει προσεχω να μην κολλήσω. Δεν είναι απλα ότι φοράς μάσκα. Πολλά παιδιά πήγαιναν σχολείο κ βόλτες έξω μόνο με συγκεκριμένες παρέες κ δεν πήγαιναν σε πάρτι κ οι οικογένειες είχαν επαφές με συγκεκριμένα άτομα σε εξωτερικούς χώρους αποκλειστικα. Χωρίς απαραίτητα να είναι τα παιδιά ευπαθείς ομάδες. Μπορεί να ήταν παιδθα με τάση να αρρωσταίνουν, με άσθμα, με ιστορικό πνευμονίας. Μπορεί απλώς η οικογένεια να μην ήθελε την ταλαιπωρία της αρρώστιας (κλείσιμο, απομόνωση, νοσηλεία κλπ). Φυσικά κανεις δεν είναι 100% σιγουρος αλλά προσπαθει να μειώσει στο ελάχιστο πιθανότητες.
Το ξέρουμε! Εσύ δεν είσαι που είχες γράψει το καταπληκτικό«Το Σεπτέμβρη ΔΕΝ θα είστε σχολείο, θα είστε εκεί που πρέπει» Και κατόπιν αναφοράς το διέγραψαν το μνμ Κοίτα να δεις πως το σκέφτομαι εγώ..Μερικοί άνθρωποι χαίρονται με περίεργα πράγματα.. όταν δεν μπορούν να χαρούν με αυτά που χαροποιούν τον μέσο άνθρωπο.. γούστα είναι αυτά.. και αδιέξοδα επίσης..
Μόνο σ εμένα μου φαίνεται άγαρμπο, ένας ενήλικας που για τον ίδιο δεν θέλει το εμβόλιο γιατί φοβάται ότι θα τον βρουν οι 7 πληγές του Φαραώ, να λέει ότι τα ευπαθή παιδιά αν θέλουν προστασία να κάνουν εκείνα εμβόλιο; Υπάρχει μια πολύ επιλεκτική αίσθηση δημοκρατίας και αλληλεγγύης…