0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και φυσικά δικαιώθηκα. Εμείς με το εμβόλιο μας στα σχολεία και εσείς Δευτέρα Τετάρτη για ράπιντ και εκτεθειμένοι σε αγωγές και μηνύσεις (το γιατί θα το καταλάβετε αργότερα).Μπράβο στη κυβέρνηση.
Να μάθουν στα παιδιά να αγαπούν τον Χριστό και την Ελλάδα.
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Περίμενε λιγάκι.
Πράγματι οι εκπαιδευτικοί έχουν σπουδαιότερο ρόλο από τη διδασκαλία των μαθημάτων. Να μάθουν στα παιδιά να αγαπούν τον Χριστό και την Ελλάδα. Όσο για την εμπιστοσύνη στην επιστήμη οι επιστήμονες ως άνθρωποι κάνουν και λάθη.
Δέχομαι εννοείται ως ανεμβολιαστη και ας χρεωθω μόνη μου τα τεστ(άσχετα που θα έπρεπε να συνταγογραφουνται, ασφάλεια πληρώνουμε, αλλά είπαμε όλος ο χειρισμός βγάζει μάτι ότι είναι τιμωρητικος μέχρι να σε αναγκάσουν να το κάνεις). Για ποιο λόγο, ενώ εγώ θα είμαι τσεκαρισμένη εργαστηριακα, και ενώ η μετάδοση από εμβολιασμενους όσο γνωρίζουμε ναι μεν είναι μικρή, αλλά όχι μηδενική, δεν υποβάλλονται και εκείνοι; Δεν το λέω εκδικητικα.Υποτιθεται γίνεται για περιορισμό της διασποράς. Για τα παιδιά τι να πω; Τα έχουμε ξαναπεί. Πάνε παντού, είναι το ένα πάνω στο άλλο, αλλά θα τα κολλήσουμε εμείς..
Ο ίδιος ο Χριστός έλεγε οι άνθρωποι να αγαπάνε τους φτωχούς, τους αδύνατους, τους κυνηγημένους χωρίς διακρίσεις.Σαν τους μετανάστες ίσως;Η Ελλάδα πάλι είχε από την αρχαιότητα έως πρόσφατα ανάμεσα στις μεγαλύτερες αξίες τη φιλοξενία και το άσυλο.
Εντωμεταξύ τον δικό μου ανεμβολιαστο διευθυντή, ποιος θα τον ελέγχει αν φέρνει τεστ;;
Σύγκριση επιστήμης 1950 με 2020 είναι άστοχη και άκυρη. Το 1950 πχ η θνητότητα των παιδιών στη γέννα ήταν πολλαπλάσια σε σχέση με τώρα. Ο χρόνος δε γυρνάει πίσω. Αφήστε την επιστήμη στους επιστήμονες. Αλλιώς απαρνηθείτε την και πηγαίνετε σε κάναν παπά η σαμάνο όταν αρρωσταινετε.
Εμείς τον νόμο τηρούμε!
Τι προβλέπεται στην περίπτωση που κάποιος κάνει τώρα τεστ αντισωμάτων και έχει ανοσία (έχει περάσει τον ιό) αλλά δεν το γνώριζε και δεν έχει πιστοποιητικό νόσησης; Πρέπει να εμβολιαστεί για να εισέρχεται στο σχολείο χωρίς διαγνωστικό ελεγχο;;;
Καθόλου άστοχη. Και τότε τα ίδια λέγανε οι ομοϊδεάτες σου για τη "θεα" επιστήμη. Μέχρι το 1962 τουλάχιστον πήγε η ιστορία και όχι 1950.
Ναι!Δεν θέλουν να ξέρουν πόσοι έχουμε αντισώματα. Ξέρω πρωην νοσησαντες που έχουν κάνει με δικιά τους πρωτοβουλία τεστ αντισωμάτων και φυσικά είναι στα ύψη τα αντισώματα. Και αυτούς τους αναγκάζουν να κάνουν το εμβόλιο ή τεστ μετά από έξι μήνες από την ημερομηνία νόσησης !!! Γιατί δεν γίνεται το ίδιο και για τους εμβολιασμενους μετά από έξι μήνες;