0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτά τα παιδια λογικά, θα έχουν εμβολιαστει. Άρα δε νομίζω να προβλέπεται φέτος εξ αποστάσεως. Το ότι ειναι εμβολιασμένα δε σήμαινει κ επαρκώς ανοσοποιημενα,λόγω ιατρικου θέματος. Άρα χρειάζονται όσο γινεται πιο ασφαλές περιβαλλον. Τα μη ευπαθή παιδιά, μεταφέρουν ιό στο σπίτι. Όπου είναι άλλοι ευπαθείς ίσως. Το κράτος φταίει για όλα, συμφωνοι. Η δικιά μου λογική λέει ότι πρεπει να προστατευτω εγώ κ να προστατευσω τους γυρω μου. Σιχτιριζω κ εγώ ολημερίς για τα χαλια του κράτους, αλλά άλλο κομμάτι αυτό. Εγώ παντως προβλεπω πως η χρονιά που έρχεται θα είναι πιο δυσκολη από την περσινη κ δεν μιλάω μόνο επιδημιολογικα.
Κάποιοι εδώ μας κουνάτε το δάχτυλο διαρκώς "περί ατομικής ευθύνης" εκπαιδευτικών που φροντίζουν το λειτούργημά τους και τα ευάλωτα παιδιά ενώ πριν λίγο καιρό μας γράφατε πως τα παιδιά δεν κολλάνε και πως τα εμβόλια προστατεύουν εμάς τους ίδιους, πως άλλες χώρες που πέταξαν μάσκες και τα άνοιξαν όλα χωρίς lockdown και υποχρεωτικότητα (είχε γίνει αναφορά στην Σουηδία) έχουν σχεδόν όλον τον πληθυσμό εμβολιασμένο (μούφα. Η Σουηδία έχει λιγότερους ή ίσους με Ελλάδα) και ποτέ δεν καταπίεσε. Με την διαφορά πως αυτοί οργάνωναν νοσοκομεία όταν τα δικά μας λαμόγια που μας κουνάνε τώρα το δάχτυλο διόριζαν νυχτοφύλακες, φαροφύλακες, θηροφύλακες, καθαρίστριες και πάσης λογής άλλους για τα ψηφαλάκια αντί να κάνουν κάτι χρήσιμο για τους πολίτες
Ελπίζω αυτά να μην τα μοιράζεστε με τους μαθητές σας. Ελπίζω τους ομοφυλόφιλους μαθητές σας, τους μαυρους, τους μουσουλμάνους, τα κοριτσια με τα κοντά σορτσακια κ όποιον τέλος παντων αποκλίνει από τον φανταστικό χριστιανό, τον αντρακλα που θα παρει τ όπλο του για να απωθήσει τον Τουρκο, να τους αντιμετωπίζετε το ίδιο.
Ωστόσο έχουμε και εξελίξεις σχετικά με την μετάδοση του ιού από εμβολιασμένους, δια στόματος Dr Fauci. https://twitter.com/disclosetv/status/1420362485803147267
Fauci και ξερό ψωμί....βρε βρε τον Fauci που μόλις παραδέχτηκε πως ΚΑΙ ΟΙ ΕΜ
Λεφτά δεν έχουμε για ουσιαστικά μέτρα θωράκισης των σχολείων οκ..Αλλά η Ευρωπαική Επιτροπή ενέκρινε ΕΛΛΗΝΙΚΟ πρόγραμμα 130.000.000 ευρώ για την στήριξη των ΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία https://www.facebook.com/91157111480/posts/%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-130-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84/10158117818836481/
Για να μπορούν να μας ενημερώνουν "αντικειμενικά"!
Ομοφυλόφυλους μαθητές δημοτικού δεν έχω συναντήσει ακόμη. Που θα πάει θα το δούμε και αυτό. Μάλλον δε ξέρεις τι είναι ο χριστιανισμός. Δεν τον επιβάλλουμε με το ζόρι σε κανέναν γιατί ο Χριστός είπε "Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν". Αντίθετα άλλοι λένε σκοτώστε τους απίστους. Όσο για τους μαύρους δε βλέπω το λόγο να έχω κάτι εναντίων τους. Αν είσαι μαύρος, κίτρινος, κόκκινος, άσπρος, είναι κάτι που δε το αποφασίζεις εσύ. Σε ενδεχόμενο πόλεμο με τους Τούρκους όμως (συνέχεια προκαλούν, εσένα μάλλον δε σε πειράζει αυτό) πρέπει να πάρουμε τα όπλα μας για να τους απωθήσουμε. Όπως έκανε ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι ήρωες του 1821. Ελπίζω να τους θεωρείς και εσύ ήρωες.
Οπότε μας χρειάζετε νέα δόση εμβολίου ενισχυμένη και για την παραλλαγή Δ Όταν βγει μάλλον θα έχει εμφανιστεί η μετάλλαξη ypsilon, νέο εμβόλιο και φτου και από την αρχή.