0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λεφτά δεν έχουμε για ουσιαστικά μέτρα θωράκισης των σχολείων οκ..Αλλά η Ευρωπαική Επιτροπή ενέκρινε ΕΛΛΗΝΙΚΟ πρόγραμμα 130.000.000 ευρώ για την στήριξη των ΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία https://www.news247.gr/media/komision-paketo-stirixis-130-ek-se-ellinika-mme-poy-epligisan-apo-ton-koronoio.9308421.html
Μια που λες για πόλεμο με Τούρκους... αν μας συνέβαινε τώρα στον πόλεμο θα καλούσαν και ανεμβολίαστους ή μόνο εμβολιασμένους;;
Στον πόλεμο θα σε επιστράτευαν και θα σου χώνανε τη βελόνα στο μπράτσο χωρίς να σε ρωτήσουν.. ούτε το ΣτΕ θα σε έσωζε
Χαχα, Silkcut hold your horses που λένε και στο χωριό μου.. ΜΜΕ είναι η ΜικροΜεσαίες Επιχειρήσεις όχι τα ΜΜΕ, απλά είναι άστοχα διατυπωμένος ο τίτλος. Διάβασε το άρθρο.
Χαχαχα καλό ΥΓ θα μ έσωζε το φύλο μου.. είμαι κοριτσάκι
Νομίζεις.. θα πήγαινες ως.. νοσοκόμα
Νομίζω ότι μιλάμε με γνώμονα τη λογική. Τα παιδιά αυτά θεωρούμε ότι είναι επαρκώς ανοσοποιημένα και έρχονται στο σχολείο ή συνεχίζουν να κινδυνεύουν αν έρθουν σε επαφή με τον ιό, τότε ΔΕΝ ερχονται σχολείο γιατί η επαφή τους με τα άλλα παιδιά ενέχει πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο ούτως ή άλλως. Είναι ένα επιχείρημα που απλά δεν στέκει λογικά και κακώς τίθεται ως επιχείρημα.Ωστόσο έχουμε και εξελίξεις σχετικά με την μετάδοση του ιού από εμβολιασμένους, δια στόματος Dr Fauci. https://twitter.com/disclosetv/status/1420362485803147267
Fauci και ξερό ψωμί....βρε βρε τον Fauci που μόλις παραδέχτηκε πως ΚΑΙ ΟΙ ΕΜ
Το διάβασα είναι λάθος ο τίτλος όχι απλά άστοχα διατυπωμένος γιατί εξηγεί λανθασμένα το ΜΜΕ..Τα παθαίνουν αυτά οι αξιόπιστες ιστοσελίδες
Ποιά χώρα Δυτικού κόσμου??? Για την Ελλάδα μιλάς?? Όπου για έναν χρόνο κάναμε self test αλλά τώρα δεν θεωρούνται αξιόπιστα. Που υποχρεώνουμε πολίτες σε εμβολιασμό.Που λέμε πως δεν υποχρεώνουμε αλλά τελικά τους εξαναγκάζουμε αλλιώς τους ματώνουμε οικονομικά. Που τους ρουφάμε το αίμα στις κρατήσεις αλλά τους κουνάμε το δάχτυλο μην τυχόν και νοσηλευτούν και μας πιάσουν τα κρεβάτια. Που εμβολιάζουμε παιδιά αλλά όχι παπούδες που απλά δεν γουστάρουν. Που πληρώνουμε εκπαιδευτικούς 700 και κάτι ευρώ γιατί τους σκίζουμε στις κρατήσεις αλλά πάλι τους κουνάμε το δάχτυλο μην τυχόν αρρωστήσουν ή μην τυχόν δεν πληρώσουν τα "αξιόπιστα" rapid που άλλες χώρες τα καταργούν. Που χωρίζουμε εκπαιδευτικούς επί σειρά ετών σε μόνιμους και αναπληρωτές με τους δεύτερους να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας με όσα υποφέρουν οι έγκυες συναδέλφισσες που δεν δικαιούνται ούτε άδειες ανατροφής. Που έχουμε ΜΜΕ να σφυροκοπούν και να προπαγανδίζουν ασύστολα. Και να καταστροφολογούν. Που είχαμε από τα αυστηρότερα lockdo wn καταστρέφοντας κόσμο για να στήσουμε κώλο ξανά στους τουρίστες. Και πολλά πολλά άλλα....Σε παρακαλώ.....