0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων που ειναι η ειδικότητά τους τους ακούς;Επίσης τι δεν είπες τπτ; Πόσες σελίδες ποστ έχεις επί του θέματος; Αλλά οκ, μπάλα στην εξέδρα.
"κατά συντριπτική πλειοψηφία". Επίτρεψε μου, όταν τρέχουν όλοι να εμβολιαστούν για έναν ιό με θνητότητα 0.1%, το "κατά συντριπτική πλειοψηφία" να μη με καλύπτει.
Από τη στιγμή που οι ανεμβολίαστοι πολίτες αποφάσισαν να μην λάβουν το εμβόλιο, θεωρούμε ότι είναι δική τους υποχρέωση να πληρώνουν τα rapid test.Αυτό δήλωσε ο υπουργός Υγείας της Κύπρου Μιχάλης Χατζηπαντέλας, προσθέτοντας πως από τη στιγμή που το κράτος παρέχει το εμβόλιο και την επιλογή του εμβολιασμού σε όλους τους πολίτες «θεωρούμε ότι δεν θα χρειαστούν τα rapid tests».Αρα ολη η Ευρώπη ιδια τακτική!
Το ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος- αλλά η αδερφή μου έχει σκάσει γιατί ο ανιψιός μου πέρασε σε καλή σχολή αλλά σε πανακριβη πόλη μεγάλου νησιου κ ζητάνε 400ρια ενοικια με συμβόλαια, 2 νοικια εγγυηση για κάτι τρώγλες κλπ. Το συγκεκριμένο πανεπιστημιο θα κάνει τις εξετάσεις του Σεπτεμβριου ονλαιν Να νοικιάσει σπίτι ή θα καταλήξει να πληρώνει τζάμπα??Ειλικρινά δλδ , ποιός να εμπιστευτεί τι πλέον. Πέρυσι τετοιο καιρό πάλι, λεγανε ότι θα είναι δια ζώσης κ κατέληξαν ενα ματσο χαιβάνια να σκάνε ενοίκια ΤΖΑΜΠΑ κ βερεσε. Γνώμες? να νοικιάσει ή να ρισκάρει? φοβάται μην το αφήσει τελευταία στιγμή κ δεν βρισκει ή αν νοικιάσει τώρα να πετάξει λεφτα τζάμπα κ δεν την περισσευουνε.Εχει κανείς παρομοιο πρόβλημα?
Οι αλλαγές στα εμβόλια pfizer moderna λόγω της μετάλλαξης Δ φέρνουν αυξήσεις στις τιμές τους..
Περισσότερα θα δώσεις εσύ σε rapid ...