0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φρέσκο: Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να προσέρχονται στην εργασία τους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, βεβαίωση παρελθούσας νόσησης από κορωνοϊό (τελευταίου εξαμήνου) ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα με ευθύνη του εργαζομένου. Οι μαθητες δυο φορές την εβδομάδα αυτό διαγνωστικό. Σαν γονιός δν ξέρω αν μ αρέσει, γλιτώνω την ταλαιπωρία να τρέχω το παιδί μου εδώ κι εκεί για τεστ, αλλά δεν είναι σοβαρό μέτρο το σελφ τεστ…
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/355522_anoigma-sholeion-me-dyo-test-oi-anemboliastoi-ekpaideytikoi
Ελα ρε, δυο εργαστηριακά τη βδομάδα? Έκλεισε? Στι φαρμακείο έχω κατάλαβει παντως πως δε γίνεται. Στα δυσπροσιτα πως θα γίνει αναρωτιέμαι. Κάποια δεν έχουν ουτε φαρμακείο.
Λεει απο 13 Σεπτεμβρη Κανονικα απο 1 Σεπτεμβρη παμε στα σχολεια. Τι θα ισχυσει για αυτες τις δυο βδομάδες μεχρι τις 13?
Από το Ισραήλ αλλά καπό την Ελλάδα φάνηκε ότι άρση των μέτρων χωρίς μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού είναι μεγάλο λάθος, επιδημιολογικό αλλά και επικοινωνιακό. Ουσιαστικά μετά το Πάσχα, σαμποτάρισαν τη διαδιακασθα. Αφού όλα άνοιξαν κ ο ανεμβολιαστος θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε, ποιος ο λόγος να εμβολιαστεί με την επιδημία σε εικονική/προσωρινή ύφεση;
Τα τεστ σε δυσπρόσιτα μέρη πώς θα γίνονται?? Μπορούν να τα κάνουν σε μονάδες υγείας?