0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nobody ποια διαγράμματα.. Ο άνθρωπος αποκαλεί το εμβόλιο μπολι θανάτου (σε κάποιο άλλο κείμενο του) κ λεει οτι ο εμβολιασμένος μετατρέπεται σε ανθρώπινο μαγνήτη κ. α. Εκτός αν το βλεπεις ως αστείο.
Edit:: οχι μπολι, απλά λέει πως οι εμβολιασμενοι πεθαινουν 7 φορές περισσοτερο, λόγω εμβολίου. Οκ, λίγο καλυτερα!
Απλα εκρινα την λογική του ίδιου του άρθρου κ όχι του ανθρώπου για να μην κατηγορήθω για ad hominem
Αγαπητή Έσπερος.. άλλο πράγμα είναι ο φόβος άλλο πράγμα είναι οι φοβίες..Άλλος σχολίασε πρώτος την τοποθέτησή σου ως επιχείρημα ad hominem..και ήταν..Και εγώ συμφώνησα..
Το ποιος έχει φοβίες εδώ μέσα, νομίζω είναι πασιφανές και σίγουρα δεν είμαι εγω. Στην ερώτησης μου δεν απαντά όμως κανεις. Θέλετε/σας αρέσει να συνεχίσουμε να ζούμε με μάσκες; Είστε εκπαιδευτικοί, σας αρέσει να μην βλέπετε το πρόσωπο των μαθητών σας; Φανατική της μάσκας ήμουν και είμαι, μέχρι να βρεθεί απλή λύση όμως, όχι για όλη την υπόλοιπη ζωή μας. Θέλετε να μπαίνει ο κόσμος σε καραντίνα, που γθα κάποιους αυτό σημαίνει απώλεια εσόδων; Θέλετε να υπολειτουργούν δραστηριότητες όπως εστίαση, χώροι διασκέδασης, γυμναστηρια, ταξίδια; Γθα ποσο ακόμα; Μέχρι πότε; Τι προτείνετε; Να βρεθεί ένα φάρμακο; Αυτό δεν θα είναι πειραματικό; Δεν θα είναι προϊον φαρμακευτικών που κερδοσκοπούν; Δεν θα έχει παρενέργειες; Πραγνατικα υπάρχει μια λογική που δεν καταλαβαίνω και μέσα σ όλο αυτό δεν μπορώ να αντιληφθώ και την τόση ευθιξία. Δηλαδή όλοι εμείς οι εμβολιασμένοι θα είμαστε άνετοι κ χαλαροί, σε φάση οκ παιδιά, δεν πειράζει, take your time, γουστάρουμε πολύ τις μάσκες κ τις καραντίνες, όλη μας τη ζωή έτσι θα ζήσουμε υπέροχα, μονοιασμενα και αγαπημένα -η ενότητα πάνω απ όλα, μην τυχόν και μας διχάσει κανεις.
... κατά την ταπεινή μου άποψη η επιστήμη έπρεπε να είχε στραφεί στο πεδίο των φαρμάκων και όχι των εμβολίων στην α φάση.. ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα.. με την έννοια όχι της εξάλειψης φυσικά αλλά με την έννοια της λήξης της πανδημίας.....
Ο Κων.νος Αρβανίτης είναι Διδάκτωρ Καρδιολογίας του ΕΚΠΑ. Συνεντεύξεις του υπάρχουν στο διαδίκτυο. YoutubeΚων.νος Αρβανίτης, Παρενέργειες Εμβολίων, Αλήθειες και Ψέματα. Επειδή άκουσα την συνέντευξη Jarvis δεν είπε αυτά που παραθέτεις από τα greek hoaxes. Άκου την μόνη σου και μετά γράψε πού κατέληξες
Αν ίσχυαν οι ισχυρισμοι του, δεν θα έπρεπε στους ευρωπαϊκούς χάρτες που κ ο ίδιος παραθέτει, να υπήρχε αντίστοιχη αύξηση κ στις υπόλοιπες χώρες, ιδίως Η