*

Αποστολέας Θέμα: Υποχρεωτικός εμβολιασμός εκπαιδευτικών.  (Αναγνώστηκε 211979 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gf

• Πλήρες μέλος
  • Γηράσκω αεί διδάσκων
    • Προφίλ
Απ: Υποχρεωτικός εμβολιασμός εκπαιδευτικών.
« Απάντηση #1540 στις: Αυγούστου 19, 2021, 07:26:31 am »
Η επίσημη σελίδα του ΕΟΔΥ είναι "ψέκα". 8) Ξέρετε τι γράφει στις οδηγίες προς τα εμβολιαστικά κέντρα για covid εμβόλια??? Σελίδα 2, τελευταία παράγραφος " ο εμβολιασμός περιλαμβάνει την συγκατάθεση, μετά από ενημέρωση, από τον εμβολιαζόμενο καθώς αποτελεί παρεμβατική πράξη με χορήγηση φαρμάκου σε υγιές άτομο.
ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΙΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ  ;D
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.
Θα πρόσεξες ίσως ότι το απόσπασμα που παραθέτεις είναι από την εισαγωγή και αναφέρεται γενικά στα εμβόλια.
Με την έννοια που και τα παιδικά εμβόλια είναι υποχρεωτικά πλην ιατρικών εξαιρέσεων για να πάει ένα παιδί στο σχολείο.
https://www.moh.gov.gr/articles/health/emboliasmoi-covid-19/8212-h-ethnikh-ekstrateia-emboliasmoy-gia-thn-covid-19-ksekinhse?fdl=18885

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:06:32 »

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1541 στις: Αυγούστου 19, 2021, 08:13:33 am »
Έρευνα σε 3.000.000 δείγματα του Η
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος TimPap

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1542 στις: Αυγούστου 19, 2021, 09:08:48 am »
Η επίσημη σελίδα του ΕΟΔΥ είναι "ψέκα". 8) Ξέρετε τι γράφει στις οδηγίες προς τα εμβολιαστικά κέντρα για covid εμβόλια??? Σελίδα 2, τελευταία παράγραφος " ο εμβολιασμός περιλαμβάνει την συγκατάθεση, μετά από ενημέρωση, από τον εμβολιαζόμενο καθώς αποτελεί παρεμβατική πράξη με χορήγηση φαρμάκου σε υγιές άτομο.
ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΙΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ  ;D
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.
Ψυχραιμία! Ουδείς αναντικατάστατος, ενώ υπάρχουν χιλιάδες πράγματα να κάνει κανείς. Αν δεν θέλεις να εμβολιαστείς, δεν θα δουλεύεις σε νοσοκομεία, γηροκομεία κλπ. Θα υποχρεούσαι να κάνεις δυο φορές τεστ. Αυτά!

Αποσυνδεδεμένος Jarvis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1543 στις: Αυγούστου 19, 2021, 09:25:57 am »
https://www.ucl.ac.uk/news/2021/jul/vaccine-antibody-levels-start-wane-around-2-3-months
Η μελέτη με την πτωση των αντισωμάτων είχε τους εξής περιορισμους, συμφωνα με τους συγγραφείς της: ο πρωτις ήταν πως είχαν μικρό δείγμα για συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμου, ο άλλος ήταν πως κάθε άτομο έδωσε δείγμα αίματος μόνο μια φορά (όποτε δεν ξέρουν αν η συγκέντρωση αντισωμάτων έπεσε κι άλλο η έμεινε σταθερή).
Παρότι όντως πέφτει η συγκέντρωση αντισωμάτων με τον χρόνο, στους εμβολιασμενους βρήκαν σημαντικά υψηλότερες συγκεντρώσεις, σε σχέση με αυτους που είχαν αναρρώσει από covid.
Επίσης τονίζουν πως δεν έχει σημασία μόνο ο αριθμός των αντισωμάτων, αλλά κι η ικανότητα τους να εξουδετερώνουν αντιγόνο (ποιοτικη διαφορά). Και φυσικά η ανοσία από Τ λεμφοκύτταρα, η οποία είναι πολυ ισχυρή κ αμετάβλητη σχεδόν μετά από πολυ καιρό κι ας έχουν πεσει παρα πολυ τα αντισώματα. Είναι επαρκής να προστατευσει.
https://www.sciencedaily.com/releases/2021/08/210816143933.htm
Μια από τις τελευταίες μελέτες για την Τ ανοσία, από το πανεπιστημιο της Pennsylvania.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 19, 2021, 09:37:16 am από Jarvis »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:06:32 »

sapore1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1544 στις: Αυγούστου 19, 2021, 10:42:12 am »
Επειδή ΔΕΝ έχει κανένα νόημα άλλη κουβέντα, καθώς "ΕΝ αρχή ην η βλάβη" (και ατομικά και συλλογικά {και ως κοινωνίες/κράτη σύγχρονα , αλλά και τάξεις {κατά Marx})
ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΕΧΩ (Ως επανεγγεγραμμένο μέλος sapore, Που ξεκίνησα το συγγενές topic: https://www.pde.gr/index.php?topic=35365.0 όταν κανείς δεν είχε ιδέα της σοβαρότητας της κατάστασης {σε όλα τα επίπεδα} ΠΟΥ αυτοδιαγραφηκα πέρσι από το pde)
KAI ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΙ
"ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Η

Αποσυνδεδεμένος cookie7

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1545 στις: Αυγούστου 19, 2021, 11:17:14 am »
Ψυχραιμία! Ουδείς αναντικατάστατος, ενώ υπάρχουν χιλιάδες πράγματα να κάνει κανείς. Αν δεν θέλεις να εμβολιαστείς, δεν θα δουλεύεις σε νοσοκομεία, γηροκομεία κλπ. Θα υποχρεούσαι να κάνεις δυο φορές τεστ. Αυτά!

Πολύ φοβούμαι πως δεν ισχύει το ουδείς αναντικατάστατος στα νοσοκομεία. Από 1η Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος των υγειονομικών προαναγγέλει χάος στα νοσοκομεία αν εφαρμοστούν οι απολύσεις. Μην ξεχνάς πως σε κάποιες ειδικότητες δεν βρίσκονται εύκολα αντικαταστάτες.

Αποσυνδεδεμένος math.efi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1546 στις: Αυγούστου 19, 2021, 11:45:06 am »
https://www.neakriti.gr/article/kriti/1625927/dramatiki-ekklisi-apo-ton-an-kioulpali-o-efialtis-tou-bergamo-isos-na-einai-ligos-brosta-s-auto-pou-tha-sumvei/
Μια που αναφέρθηκε  η Κρήτη. Δραματική έκκληση απο τον διευθυντη μεθ του βενιζελειου νοσοκομείου για εμβολιασμό. Παράκληση να μην ακουει ο κόσμος τις ψευδοεπιστημονικες μπουρδες που κυκλοφορούν. Απευθυνεται λεει μόνο στους μπερδεμένος κι όχι στους σκληρους αντιεμβολιαστες. Σχεδόν όλοι στο νοσοκομείο του ανεμβολιαστοι. Στην μεθ μόνο ανεμβολιαστοι.
Φοβάται ότι η Κρήτη σε λίγο καιρό θα γίνει χειρότερα από Μπέργκαμο.
Ας ελπίσουμε να μην πεσει μέσα.
Η τρομολαγνία δίνει και παίρνει...Απαράδεκτοι. Εγώ παλι γιατί μαθαίνω ότι η μεθ είναι γεμάτες με εμβολιαμένους που έχουν πάθει θρομβώσεις; Αλλά αυτά δεν θα τα πει κανένα καλοταϊσμένο μμε. Σε λίγο όμως που όλα αυτά θα φανούν γιατί ''ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον'' να δω που θα παν να κρυφτούν όλοι αυτοι οι δημοδιογράφοι που τώρα λένε όλα αυτά τα ψέματα. Ή θα μας πουν εγώ δεν ήξερα τιποτα έφερνα   ''ειδικούς''  και τα έλεγαν θυμίσου έτσι έγινε με το χρηματιστήριο και πολλοί καταστράφηκαν. Δεν είναι πολυ μακρια αυτή η εποχή. Οι παλιότεροι σίγουρα την θυμούνται.

Αποσυνδεδεμένος TimPap

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1547 στις: Αυγούστου 19, 2021, 11:50:00 am »
Πολύ φοβούμαι πως δεν ισχύει το ουδείς αναντικατάστατος στα νοσοκομεία. Από 1η Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος των υγειονομικών προαναγγέλει χάος στα νοσοκομεία αν εφαρμοστούν οι απολύσεις. Μην ξεχνάς πως σε κάποιες ειδικότητες δεν βρίσκονται εύκολα αντικαταστάτες.
Αυτή είναι η δουλειά του προέδρου. Καλά κάνει αυτός και το φωνάζει. Ουδείς αναντικατάστατος όμως. Χωρίς έξοδα για μισθούς, προσλαμβάνεις άλλους. Κανένα κόστος και για το κράτος. Οι γιατροί εξάλλου είναι ελάχιστοι. Στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ο αδελφός μου, στρατιωτικό, 5 άτομα μόνο. Στρατιωτικοί που δεν αντέχουν την επιβολή! Τι άλλο θα ακούσουμε! Σαλάτα ενημέρωση λαμβάνει ο καθένας. Απορώ όσοι έχουν πληροφορίες για εμβολιασμένους σε μεθ με θρομβώσεις από πού τις αντλούν. Από εκεί ίσως που έρρεαν πληροφορίες για «πληρωμένους» κόβιντ ασθενείς; Απορώ. Με σύνεση ό,τι αποφασίσει ο καθένας. Προσωπικά κανένας δεν με υποχρέωσε για τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος Jarvis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1548 στις: Αυγούστου 19, 2021, 11:53:13 am »
Η τρομολαγνία δίνει και παίρνει...Απαράδεκτοι. Εγώ παλι γιατί μαθαίνω ότι η μεθ είναι γεμάτες με εμβολιαμένους που έχουν πάθει θρομβώσεις; Αλλά αυτά δεν θα τα πει κανένα καλοταϊσμένο μμε. Σε λίγο όμως που όλα αυτά θα φανούν γιατί ''ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον'' να δω που θα παν να κρυφτούν όλοι αυτοι οι δημοδιογράφοι που τώρα λένε όλα αυτά τα ψέματα. Ή θα μας πουν εγώ δεν ήξερα τιποτα έφερνα   ''ειδικούς''  και τα έλεγαν θυμίσου έτσι έγινε με το χρηματιστήριο και πολλοί καταστράφηκαν. Δεν είναι πολυ μακρια αυτή η εποχή. Οι παλιότεροι σίγουρα την θυμούνται.
Εγώ παντως που ξέρω 2 νοσοκομειακους γιατρους, μου λένε πως η συντριπτική πλειοψηφια των νοσηλευομενων είναι ανεμβολιαστοι.

Αποσυνδεδεμένος μυωπία

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1549 στις: Αυγούστου 19, 2021, 11:59:09 am »
Νομίζω είναι για να γίνει λίγο ένα κλίμα ξενέρωματος κι ένα καμπανάκι να μαζευτούν λιιιιωο μην τους έρθει κατραπακιά κ χάσουν τη σαιζόν. Τίποτα άλλο. Μόνο κ μόνο η ερμητική δημοσιότητα κάνει μια ζημια. κατά τ αλλά ειναο κοινό μυστικό ότι για Κρήτη πλην τουρισμού φταίνε οι γάμοι κ τα βαφτίσια με τους εκατοντάδες καλεσμένους…

Ακριβώς! Τα μέτρα δεν έχουν κανένα επιστημονικό υπόβαθρο, μόνο προπαγανδιστικό! Τη στιγμή που το συνειδητοποιεί κάποιος αυτό είναι που αλλάζει όλη η κοσμοθεωρία του.

Επίσης, αν για την διασπορά φταίνε οι γάμοι και τα βαφτίσια... στα μέτρα του λοκντάουν δεν αναφέρεται κανένας περιορισμός στους γάμους και τα βαφτίσια. Αντίθετα, εξαιρούνται από τα μέτρα απαγόρευσης της μουσικής!

Αυτή είναι η δυστοπία που ζούμε.

Αποσυνδεδεμένος DONCORLEONE1

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1550 στις: Αυγούστου 19, 2021, 12:33:09 pm »

Δυστυχώς όσοι έχουμε συγγενείς που εργάζονται σε δημόσια νοσοκομεία έχουμε την ίδια πληροφορία. Στις ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη ,το μεγαλύτερο ποσοστό είναι εμβολιασμενοι μεγάλης ηλικίας ,για θρομβωσεις ή κάτι άλλο δεν το γνωρίζω.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 19, 2021, 12:35:05 pm από DONCORLEONE1 »

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1551 στις: Αυγούστου 19, 2021, 01:27:06 pm »
Κι εγώ πίσω από την ανωνυμία μου έμαθα ότι τις φωτιές τις έβαλαν κάτι εξωγήινοι.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1552 στις: Αυγούστου 19, 2021, 01:33:59 pm »
Κι εγώ πίσω από την ανωνυμία μου έμαθα ότι τις φωτιές τις έβαλαν κάτι εξωγήινοι.

Στον Υμητό, με τους οποίους κάποτε.. μιλούσε ο Κούλης; (αν θυμάστε κάποτε τι είχε πει το άτομο...)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος DONCORLEONE1

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1553 στις: Αυγούστου 19, 2021, 01:47:19 pm »

Ας τα μαγειρέψει επώνυμα ο εοδυ για να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182593
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)