0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτά όλα που λες δείχνουν κακία.Λυπάμαι...Δςν θα έπρεπε να είμαστε απέναντι. Άλλος είναι ο εχθρός μας...
Δςν θα έπρεπε να είμαστε απέναντι. Άλλος είναι ο εχθρός μας...
Κι εγώ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού είμαι!Όποιος κινδυνεύει περισσότερο από το εμβόλιο παρά από τον ιό να κάνει 2 rapid τη βδομάδα. Όποιος ρίσκαρε κάνοντας εμβόλιο τουλάχιστον θα γλυτώσει την ταλαιπωρία των rapid , κάτι είναι κι αυτό.
Η ανθρωπότητα δεν ξεπέρασε τις ασθένεις μόνο με τα εμβόλια κατά τη γνωμη μου γιατί έτσι που το λες δεν έπρεπε να υπάρχουμε. Ο προίστορικός ανθρωπος δεν έκανε εμβόλια. Ακόμη μπορεί να είναι και τα φαρμακα πειραματικά όπως λέτε και ακομη να εχουν και παρενεργειες. Αλλά τα φάρμακα δεν είναι σίγουρο οτι θα χρειαστεί να τα πάρει κανείς. Επίσης καμία αναφορά δεν κάνετε για τα υπόλοιπα που είπα. Πιστεύετε ότι αυτοί ενδιαφέρονται για την υγεία μας και θέλουν να μας σώσουν; Γι αυτό πετάνε εκατομμύρια στα μμε και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η άθλια κατάσταση του συστήματος υγείας; Τι να πω...Όσο για το αν εχει ξαναγίνει με άλλα εμβόλια ναι και την εποχή του χίτλερ οι γιατροί έκαναν πολλά χωρις τη συναινεση των ανθρώπων. Γι αυτό κσι έγινε η δικη της Νυρεμβέργης...Και για να το ξεκαθαρίσω. Εγώ δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Είμαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Και δεν θα πω σε κανέναν να το κάνει ή όχι.Οποιος θέλει επιλέγει οτι είναι καλύτερο για τον ίδιο. Προσωπικά φοβάμαι περισσότερο το εμβόλιο από τον κορονοϊο. Και έχω αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να το κάνω.
Το ρίσκο υπάρχει όταν δεν εμβολιάζεσαι. Και ρισκάρεις και χρεώνεσαι.
Το ράπιντ έχει να κάνει με τη μετάδοση.. μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι και μάλιστα με το ίδιο ιικό φορτίο.. έχουμε ανεβάσει εδώ και το σχετικό λινκ με την έρευνα σε δείγμα 3.000.000 στο Η
Όποιος θέλει να καταλάβει.. καταλαβαίνει.. κι όταν θάρθουν τα χειρότερα τότε θα δούμε στην πράξη ποιοι θα εισπράξουν τη δίκαιη οργή για αυτά..
Το αστείο είναι οτι ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ. Γι αυτό σου λέω πως δεν είμαστε απέναντι.Επίσης οτι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και έρχεται η στιγμή που η αλήθεια λαμπει... Νόμος της φύσης...
Προτείνω να συζητήσουμε κυρίως την κοινωνική προέκταση των πραγμάτων. Για τα υπόλοιπα δεν έχει νόημα,τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, ο καθένας έχει αποφασίσει νομίζω. Να είμαστε όλοι καλά, να τσακωνόμαστε έχω να προσθέσω.
Μάλλον με μπέρδεψες με άλλον.. εμείς σίγουρα δεν είμαστε απέναντι..
Λες να σε μπέρδεψε με μένα που είμαι φίλος σου από παλιά ; 😀
Σε αυτό συμφωνώ.. για τα υπόλοιπα:Εγώ μίλησα καθαρά για τεστ..το «και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν και άρα δεν χρειάζεται να εμβολιαστώ» είναι δικό σου συμπέρασμα προς εξυπηρέτηση όσων υποστηρίζεις..Οπότε ή θα βρεις μια ανάρτησή μου που θα γράφει ΑΚΡΙ