0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, πότε λέτε να τρέξει το σύστημα και να γίνει η παρουσίαση στις σχολικές μονάδες; Νωρίτερα από την 1 Σεπτεμβρίου;
Σχετικά με τις προσλήψεις της πρωτοβάθμιας για τα νηπιαγωγεία, πως ακριβώς θα διαμορφωθεί τώρα το προγραμμα; Θα σπάσουν ωρες δημοτικων και θα βαλουν και διαθεση σε νηπιαγωγεια; Δεν ηταν τελειως ξεκαθαρο στην προσκληση…
Έχει βγει πρόσφατα σχετική εγκύκλιος που λέει ξεκάθαρα ότι οι ώρες στα νηπιαγωγεία συμπληρωνονται με διάθεση.Αυτο πρακτικά σημαίνει ότι θα δοθούν για συμπλήρωση ωραριου
Φαντάζομαι ότι όταν μετά την πρόσληψη κληθούμε να δηλώσουμε σχολεία ή πακέτα σχολείων, θα εμφανίζονται και τα νηπιαγωγεία, π.χ. Δημοτικό 1 + Δημοτικό 2 + Νηπιαγωγείο 1.
Ναι.Με την διαφορά ότι δεν βγαζουν όλες οι διευθύνσεις ομάδες σχολείων εξαρχής . Κάποιες βγάζουν μόνο σχολείο τοποθέτησης κ η διάθεση γίνεται σε δεύτερο χρόνο.
Μάλιστα. Δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής σε διευθύνσεις της Αττικής όπου έχω δουλέψει.
Εμένα πάλι μου έχει συμβεί πολλές φορές! Δεν μιλαω για Αττική .
Για να ξαναθεσω το ερώτημά μου, που δεν απαντήθηκε: υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τον αριθμό των αναπληρωτών Αγγλικής που πρόκειται να κληθούν στην Α' φάση;
Δεν έχω δει κάτι σχετικό. Πιθανόν ακόμη να μην έχουν καταμετρηθεί και δοθεί όλα τα κενά αλλά δεν ξέρουμε και πόσα από αυτά θα θελήσουν να καλύψουν στην α' φάση. Επειδή το αρχείο της εγκυκλίου δεν ανοίγει ξαφνικά στο κινητό μου, μέχρι την 20ή Αυγούστου έχουμε δικαίωμα τροποποίησης της αίτησης αν την έχουμε υποβάλει;
Σωστό και αυτό... το θέμα της θέλησης για κάλυψη των κενών. Ουσιαστικά εφόσον στους διορισμούς είχαμε πολύ μικρό ποσοστό στην κατανομή τουλάχιστον στην Αθμια, θα περίμενε κανείς περισσότερες προσλήψεις σε αυτή τη βαθμίδα προς κάλυψη τόσο οργανικών όσο και λειτουργικών κενών... Γι'αυτό ρωτάω αν έχει κανείς σχετική ενημέρωση.