0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι Μόνιμοι ΠΕ06 προφανώς μπορούν να συμπληρώνουν ωράριο και στα Νηπιαγωγεία.Οι Αναπληρωτές ΠΕ06 που θα προσληφθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου σχολικό έτος 2021-2022» δεν δύναται να συμπληρώνουν ωράριο στα Νηπιαγωγεία.Ομοίως, οι Αναπληρωτές ΠΕ06 που θα προσληφθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εισαγωγή της αγγλικής γλώσσας στην προσχολική εκπαίδευση σχολικό έτος 2021-2022» δεν δύναται να συμπληρώνουν ωράριο στα Δημοτικά Σχολεία.
Και άρα, σ ότι αφορά τους αναπληρωτές τουλάχιστον, δε θα μπορούμε να συνδυασουμε δημοτικό με νηπιαγωγείο. Δλδ μπορεί να προσληφθούμε εξαρχής μόνο για νηπιαγωγεία ως ΑΜΩ και να παραμείνουμε έτσι χωρίς να μπορούμε να αναβαθμιστουμε αργότερα. Άρα βαδίζουμε στα τύφλα σε σχέση με το τι να δηλωσουμε
μπας κ ειναι μονο για μονιμους μονο ειναι τα πακετα? ή μπας κ δεν χουν παρει χαμπαρι ουτε οι διευθυνσεις ,διολου απιθανο Ο,τι να ναι πφφφφφ
Αν όμως ο μόνιμος βγει σε άδεια κατευθείαν τη θέση του θα την καλύψει αναπληρωτής άρα .....
Patreas μπορεις να μας αναφερεις την πηγη αυτου που εγραψες; Μου φαινεται παραλογο να παρουν καθηγητες μονο για νηπιαγωγεια.. περυσι ειχα πεοσληφθει με το προγραμμα του ολοημερου σχολειου κ ειχα και διαθεση σε πιλοτικο νηπιαγωγειο!
Το θέμα είναι πως στην εγκύκλιο ονομάζει ως ξεχωριστό πρόγραμμα τα Αγγλικά στα Νηπιαγωγεία που δείχνει ότι λογικά θα προσληφθούν άτομα μόνο για εκεί (μειωμένου ωραρίου κατά πάσα πιθανότητα). Δε βλέπω κι εγώ το λόγο να μην υπάρξει συνδυασμός δημοτικού και νηπιαγωγείου (εκτός κι αν δεν το επιτρέπουν κάποια προγράμματα χρηματοδότησης, αυτά δεν τα ξέρω καλά). Για παράδειγμα, πέρσι χρειαζόμουν κάποιες ώρες για να συμπληρώσω ωράριο και τελικά δούλεψα και στο ολοήμερο. Οι άλλες πιθανότητες ήταν ευέλικτη ή να διατεθώ και σε ένα ακόμη σχολείο. Σε αντίστοιχη περίπτωση φέτος, θα μπορούσα να διατεθώ στο διπλανό νηπιαγωγείο. Εμένα με ανησυχεί μήπως βρουν την ευκαιρία έτσι και καλέσουν μπόλικα άτομα μειωμένου ωραρίου και δε γίνει ο μέγιστος αριθμός συνδυασμών για πλήρες ωράριο. @ Cathfn Πώς ήταν η εμπειρία σου στο νηπιαγωγείο; (αν κι αυτή η ερώτηση ταιριάζει σε άλλο θέμα)
Ηταν πολυ καλη!! Αλλα χρειαζεται πολλη προετοιμασια!!!
Αυτό είναι σίγουρο. Το πρόβλημα είναι που δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο θα προσληφθούν αυτοί οι παραπάνω. Διότι αν ξεκινήσουν με ΑΜΩ στα νηπιαγωγεία θα την πατήσουν κάποιοι που θα μπορούσαν να προσληφθούν σε επόμενη φάση ως ΑΠΩ. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει απ τη συζήτηση εδώ.