0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογικά θα δοθούν από τις διευθύνσεις ,ναι (γιατί κ για τις διευθύνσεις είναι πρόβλημα να έχουν σχολεία με κενά.) Το θέμα είναι ότι ακόμα κ να δοθούν δε σημαίνει ότι θα καλυφθούν κιόλας από το υπουργείο στην α φάση.
Καλησπερα! Ερωτηση σχετικα με τη βελτιωση θεσης. Εχει καποιος εμπειρια απο διευθυνσεις στην Αττικη; Εχω ακουσει οτι καποιες π.χ. δεν κανουν βελτιωση (Κυκλαδες). Πως ακριβως γινεται η διαδικασια;
Χμ, αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Νόμιζα πως άπαξ και δηλωθούν, θα καλυφθούν. Ευχαριστώ για την απάντηση!
Δυστυχώς το υπουργείο ΄καλύπτει όσα κενά θέλει σε κάθε φάση. Πέρυσι υπήρξε μεγάλη κάλυψη , σχεδόν εξαρχής. Όμως τα προηγούμενα χρόνια η κάλυψη γινόταν με το σταγονόμετρο ανα φάση (για εξοικονόμιση πόρων). Έτσι παρατηρούνταν το φαινόμενο μια περιοχή να είχε πχ 5 κενά και απο αυτά το υπουργείο να κάλυπτε στην Α φάση τα 2. Αν εσύ ήσουν τρίτη στη σειρά που ηθελες αυτή την περιοχή δεν την έπιανες στην α φάση κ έφευγες σε άλλη περιοχή. Έρχονταν μετά η επόμενη φάση κ είχε μεσα πρόσληψη για την περιοχή που εσύ ήθελες αρχικά. Αυτό γινόταν γιατί δεν έφταναν τα χρήματα για να καλυφούν όλα τα κενά.Οπότε το Υπουργείο αντί να καλύψει κάποιες περιοχές πλήρως κ να αφήσει κάποιες εντελώς κενές , επέλεγε να καλύψει μερικά απο τα δηλωθέντα σε κάθε περιοχή κενά.
Ναι, το έχω πάθει παλιότερα να ξέρω ότι υπάρχουν κενά στην περιοχή μου και να με καλούν σε άλλη, γιατί η περιοχή μου δεν πήρε ή πήρε λίγα άτομα. Και στην επόμενη φάση να γίνεται χαμός από προσλήψεις εκεί που ήθελα. Απλά δεν κοίταζα τότε αν δημοσιοποιούσαν οι Διευθύνσεις τα κενά και είπα μήπως άπαξ και δημοσιοποιηθούν θα προσληφθούν τα αντίστοιχα άτομα. Πολύ αισιόδοξη ήμουν .
Καλησπέρα συνάδελφοι! Είμαι υποψήφια αναπληρώτρια πε06 με θέση στους εκκαθαρισμένους πίνακες (αυτούς που είχαν μέσα και όσους διορίστηκαν ως μόνιμοι) 2900. Δεν έχω ξαναπροσληφθεί και γνωρίζω ότι μάλλον δεν θα προσληφθώ στις πρώτες φάσεις. Έχω, όμως, δηλώσει όλη την Ελλάδα με πρώτα τα απομακρυσμένα νησιά (έβαλα πρώτα Α &