0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα! Δεν βγήκε ακόμα κάτι για τις εγκυμονούσες εεε? Θα βγουν σε άδεια ως ευπαθής ομάδα?
Η αποδοχή στο anaplirotes.gov.gr δε γίνεται; Περνάμε κάποια στοιχεία πχ εκπαίδευση, τέκνα, κτλ, και μετά βγαίνει μήνυμα ότι θα εκδοθεί η ψηφιακή σλυμβαση. Δε μου ήρθε ακόμη στο email. Την κατεβάζουμε από την παραπάνω ιστοσελίδα; Μήπως έκανα κάποιο λάθος; Έλαβα μήνυμα επιβεβαίωσης της ανάληψης και στις δύο σχολικές μονάδες. Η ψηφιακή αποδοχή της σύμβασης έγινε στην κύρια τοποθέτηση, υποβάλλοντας τα στοιχεία μου στο anaplirotes. Γιατί δεν έλαβα κάτι ακόμη;Επίσης, ζητήθηκαν τα ένσημα και το ΑΦΜ από το τελευταίο εκκαθαριστικό ή έγγραφο της εφορίας/taxis. Δεν τα ζητούσε το Υπουργείο...
Είχε γίνει και πέρσι στην
Καλησπέρα, Είμαι κι εγώ σε 2 σχολεία, αλλά έκανα ανάληψη μόνο στο 1! Δεν ήξερα ούτε με ενημέρωσε κάποιος ότι πρέπει να κάνω ανάληψη και σε αυτό με τις λίγες ώρες...μου είπαν με την έναρξη του προγράμματος...Γι'αυτό ίσως δεν έχω λάβει ακόμα επιβεβαίωση στο anaplirotes.gov.gr σχετικά με την επικύρωση της σύμβασης;
Μα δεν έχουν περάσει 48 ώρες από τις ενέργειες που έκανες στην πλατφόρμα anaplirotes.gov.gr. Αφού σου είπαν επίσημα να πας με την έναρξη του προγράμματος, ok, αν κι εγώ θα πήγαινα και πιο πριν για να δω το χώρο και να γνωρίσω τους συναδέλφους.
Ούτε εμένα μου ήρθε μήνυμα,αλλά μου είπε φίλη και μπήκα στην ΕΡΓΑΝΗ και είδα την αναγγελία σύμβασης.
Λογικά θα μας βρουν κενά, τι στο καλό, α' φάση μας πήραν, αλλά όπως και να το κάνεις δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να μην ξέρεις πού θα δουλέψεις. Προσωρινές τοποθετήσεις έχουν ξαναγίνει αλλά εδώ οι εκπαιδευτικοί πονοκεφαλιάσαμε και δηλώσαμε τα κενά με σειρά προτίμησης.
Εφόσον έγινε η πρόσληψη οφείλουν να σας βρουν ώρες Δυσλειτουργίες έχουν υπάρξει κ στο παρελθόν κάποιες φορές αλλά φέτος τα έχουν κάνει μπαχαλο...
Εννοείται ότι θα μας βρουν ώρες. Δεν ανησυχώ γι' αυτό από τη στιγμή που προσληφθήκαμε. Και κατανοώ το γεγονός ότι είμαστε αναπληρωτές και θα πρέπει να καλύψουμε κενά σε περιοχές που έχουμε δηλώσει. Απλά το βρίσκω άδικο να μας δίνουν να διαλέξουμε από κενά που εμφανίζονται πλήρους ωραρίου και είτε να υπάρχουν πολύ λιγότερες ή και ελάχιστες ώρες είτε να μην υπάρχουν καθόλου. Ακόμη και συνάδελφοι που έβαλαν πρώτα πρώτα πακέτα σχολείων ενημερώθηκαν πως στα σχολεία αυτά δεν υπάρχουν οι αναγραφόμενες ώρες ή και καθόλου. Μαθαίνεις ότι τοποθετήθηκες σε ένα σχολείο και αγωνιάς μετά για το πού θα βρεθείς. Δεν ξέρω τι τρόπος θα βρεθεί αλλά το ενδεχόμενο να πάει κάποιος αρκετά χιλιόμετρα μακριά (υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις ακόμη και εντός Αττικής) ενώ τοποθετήθηκες αρχικά πιο κοντά δείχνει την έλλειψη σεβασμού και ενδιαφέροντος προς τον εκπαιδευτικό που μπορεί πίσω να έχει οικογένεια κι άλλες υποχρεώσεις. Θα μου πείτε, μήπως πρώτη φορά θα είναι;
Κ φαντάσου ότι πολλοί συνάδελφοι χρειάζεται να νοικιάσουν κιόλας κ ενώ έχουν τοποθετηθεί κάπου πρέπει να επανατοποθετηθούν.Που θα μενουν αυτοί οι άνθρωποι μέχρι τότε; Κανένας σεβασμός και κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει από το υπουργείο προς τον άνθρωπο-εκπαιδευτικο. Αριθμοί είμαστε μόνο.
Γεια σας συναδελφοι! Για να αναβαθμιστει καποιος απο μειωμενο ωραριο σε πληρες, χρειαζεται να κανει καποια αιτηση ειτε καποια ενεργεια ο ιδιος ή γινεται αυτοματως οταν ξανατρεξει το συστημα (εφοσον εχει κ τα πιο πολλα μορια);