0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με τα δικαιολογητικά, το έγγραφο όπου αναγράφεται ο ΑΜΑ μπορεί να είναι αυτό που προσκομίστηκε πέρυσι; Ο ΑΜΑ παραμένει σταθερός. Η ημερομηνία είναι περσινή, αλλά πού να τρέχουμε για πρόσφατο επίσημο έγγραφο;Ως βεβαιώσεις προϋπηρεσίας εννοεί το εξαγόμενο αρχείο του ΟΠΣΥΔ;
Ο ΑΜΑ φαίνεται σε διάφορα έγγραφα, δεν είναι απαραίτητο να είναι "επίσημα". Το πιο εύκολο είναι βεβαίωση απογραφής, το οποίο το βγάζεις από το e-efka ηλεκτρονικά σε 2 λεπτά. Αρκεί και μια απλή φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας, στην οποία φαίνεται και το ΑΜΚΑ.
Εννοείς τα συγκεντρωτικά έγγραφα που μας έστειλαν ηλεκτρονικά μαζί με την απόλυση.
Δεν ξέρω με ποιο τρόπο διαχειρίζεται θέμα κάθε διεύθυνση. Με το που τελειώνει η χρονιά, παίρνουμε και βεβαίωση προϋπηρεσίας, εκτός από τα έγγραφα που αφορούν τα οικονομικά. Η διεύθυνση που ήμουνα πέρσι δεν μας τα έστειλε συγκεντρωτικά, μας έδωσε χωριστά τα οικονομικά και χωριστά την προϋπηρεσία, οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ίσως σε εσάς να σας τα έστειλε όλα μαζί.
Έλαβα πέντε διαφορετικά έγγραφα, ένα εκ των οποίων είναι η βεβαίωση προϋπηρεσίας. Στα υπόλοιπα περιλαμβάνεται η βεβαίωση εργοδότη, τα οικονομικά στοιχεία κτλ. Δε νομίζω ότι χρειάζονται αυτά.
Έλαβα πέντε διαφορετικά έγγραφα, ένα εκ των οποίων είναι η βεβαίωση προϋπηρεσίας. Στα υπόλοιπα περιλαμβάνεται η βεβαίωση εργοδότη, τα οικονομικά στοιχεία κτλ. Δε νομίζω ότι χρειάζονται αυτά.Στο υπόδειγμα της υπ. δήλωσης όσοι δεν είμαστε άρρενες παραλείπουμε το 6ο εδάφιο;https://www.minedu.gov.gr/anaplirotes
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/356295_proslipseis-anapliroton-ti-prepei-na-perilambanei-o-fakelos-ola-ta-dikaiologitikaΕδώ το κείμενο που γράφει διαφέρει σε σχέση με τα πιστοποιητικά που προσκόμισα πέρυσι. Ανέφεραν τη βαθμίδα και κάτι άλλο. Να βρω το περσινό και να πάω με αυτό στο γιατρό;"Η παρούσα βεβαίωση χορηγείται για την άσκηση διδακτικού έργου/στήριξη μαθητών σε σχολικές μομάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης".
Προς τι τόσο άγχος; Πες στους γιατρούς για ποιο λόγο χρειάζεσαι τη βεβαίωση και ξέρουν εκείνοι. Άσε που δε νομίζω να τις κοιτάνε και ιδιαίτερα.
Δίνουν οδηγίες επί αυτού και οι κατά τόπους διευθύνσεις. Στη "δικιά μου" ζητούν να αναγράφεται "...είναι ικανός για εκπαιδευτικό έργο."