0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις υπόλοιπες ειδικότητες αν και υπάρχουν κενά δεν θα πάρουν αναπληρωτές καθόλου.
Τα δικά μου τελευταία νέα από την ΠΕΑ και το Υπουργείο είναι ότι τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί το β΄κύμα αναπληρωτών και το τελευταίο. Οι ειδικότητες που θα καλέσουν θα είναι οι "κυριότερες" δηλ. ΠΕ 2 ,3,4 καθώς και δάσκαλοι. Στις υπόλοιπες ειδικότητες αν και υπάρχουν κενά δεν θα πάρουν αναπληρωτές καθόλου. Επί λέξη όχι στους Κοινωνιολόγους, Οικονομολόγους και Οικιακής Οικονομίας κ.α. Αυτό γιατί δεν υπάρχουν πιστώσεις.(Δεν δίνει λεφτά ο Αλογοσκούφης) Σε ερώτηση μου πως θα καλυφθούν τα κενά μου είπαν ότι προέχουν οι β΄αναθέσεις , γ΄αναθέσεις ,δηλ. θα απαιτήσουν από μόνιμους να συμπληρώσουν πλήρως το ωράριο τους πρώτα και αν περισσέψουν ώρες τότε θα καλέσουν ωρομίσθιους!!! Λυπάμαι γιατί ένα κράτος που προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα από την παιδεία και να τα διαθέσει απλόχερα σε δικαστικούς, στρατιωτικούς, αστυνομικούς μας φέρνει χρόνια πίσω .... Εμείς και οι οικογένειες μας θα βγούμε στη ζητιανιά. Να χαρώ υπουργό και πρωθυπουργό!
Αν ήμουν σε άλλη θέση στον πίνακα δε θα με πέιραζε ίσως και τόσο!
Αλήθεια τι να συζήτησαν σήμερα η ΠΕΑ και ο υπουργός? Πως και ένα τόσο "ισχυρό" συνδικαλιστικό όργανο δεν αντιδρά στον τόσο μικρό αριθμό αναπληρωτών στη