*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 84940 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #168 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 04:44:23 pm »
Στις υπόλοιπες ειδικότητες αν και υπάρχουν κενά δεν θα πάρουν αναπληρωτές καθόλου.

Πάμε από το κακό στο χειρότερο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:12:08 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #169 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 06:00:08 pm »
Τα δικά μου τελευταία νέα από την ΠΕΑ και το Υπουργείο είναι ότι τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί το β΄κύμα αναπληρωτών και το τελευταίο. Οι ειδικότητες που θα καλέσουν θα είναι οι "κυριότερες" δηλ. ΠΕ 2 ,3,4 καθώς και δάσκαλοι. Στις υπόλοιπες ειδικότητες αν και υπάρχουν κενά δεν θα πάρουν αναπληρωτές καθόλου. Επί λέξη όχι στους Κοινωνιολόγους, Οικονομολόγους και Οικιακής Οικονομίας κ.α. Αυτό γιατί δεν υπάρχουν πιστώσεις.(Δεν δίνει λεφτά ο Αλογοσκούφης) Σε ερώτηση μου πως θα καλυφθούν τα κενά μου είπαν ότι προέχουν οι β΄αναθέσεις , γ΄αναθέσεις ,δηλ. θα απαιτήσουν από μόνιμους να συμπληρώσουν πλήρως το ωράριο τους πρώτα και αν περισσέψουν ώρες τότε θα καλέσουν ωρομίσθιους!!! Λυπάμαι γιατί ένα κράτος που προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα από την παιδεία και να τα διαθέσει απλόχερα σε δικαστικούς, στρατιωτικούς, αστυνομικούς μας φέρνει χρόνια πίσω .... Εμείς και οι οικογένειες μας θα βγούμε στη ζητιανιά. Να χαρώ υπουργό και πρωθυπουργό!
Πάντα τέτοια νέα να μας φέρνεις leniao ;D
Mάλιστα, τώρα μίλησε και η ΠΕΑ. Μήπως σου είπαν πόσο βολεύει ειδικά σε μας τους Κοινωνιολόγους να μην πάρουν κανένα αναπληρωτή? Γιατί αν πάρει αναπληρωτές αυτούς που σήμερα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα αναπληρωτών θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα για αυτούς που είναι στον πίνακα Διορισμών και περιμένουν πως και πως να διοριστούν τον Σεπτέμβρη.
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #170 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 06:10:26 pm »
Πάντως πιστώσεις για 4 ΠΕ13 είχε το ΥΠΕΠΘ μιας και υπουργός και υφυπουργοί είναι όλοι νομικόι ;D
(Αν και πέρσι δεν είχε πάρει ούτε έναν,,)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος leniao

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #171 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 06:13:22 pm »
Δε γνωρίζω αν υπάρχει δάκτυλος πίσω από την όλη κατάσταση. Γεγονός όμως είναι ότι η πολιτική της κυβέρνησης επιτάσσει λιτότητα στις προσλήψεις αναπληρωτών. Τους στοιχίζουν πολύ βλέπεις. Και ενώ αρχικά μου ανέφεραν ότι το β΄κύμα αναπληρωτών θα συμπεριλάμβανε 500 αναπληρωτές, σήμερα μου είπαν για μόλις 200. Δεν υπάρχουν φράγκα!!! :-X :-X Τώρα αν στον κλάδο μας ισχύει αυτό που λες για το αν βολεύει ή όχι τους αναπληρωτές του Ενιαίου Πίνακα Διορισμών βέβαια και αυτό παίζεται. Πρόσθεσε επίσης και την ανικανότητα της ηγεσίας της ΟΛΜΕ! ??? ??? ??? Άντε ούτε για ωρομίσθιους δε μας βλέπω. :-\ :-\ Τίποτα δε μας σώζει. Να δούμε τώρα τι θα κάνουμε;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:12:08 »

Αποσυνδεδεμένος leniao

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #172 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 06:18:26 pm »
Τελικά ξέρεις τι κατάλαβα mat; Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί. Δεν υπάρχει διαφάνεια πουθενά. Τι πίνακες και ξεπίνακες και κουρουφέξαλα. Ο οδόντας του οδόντος... Τους πίνακες τους φτιάχνουν για μας τα ανθρωπάκια και τους χρησιμοποιούν για να μας λένε πότε θα χορέψουμε. Έπειτα τι είμαστε εμείς; Κοινωνιολόγοι..... άχρηστη ειδικότητα. Τα μαθήματα μας μπορούν "άνετα" να τα διδάξουν οι "σοβαρές" ειδικότητες!

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #173 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 06:31:02 pm »
Κοίτα καταλαβαίνω την πίκρα σου αλλά μην μπεις στο τρυπάκι να τα βάλεις με τους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων ::)
Δεν αισθάνομαι ανθρωπάκι ούτε και με βάζουν να χορεύω όπως θέλουν γιατί στο κάτω -κάτω τόσα χρόνια πάντα κάποια δουλειά έκανα χωρίς να περιμένω πότε θα περισσέψει κάτι και για μένα.
Δεν κάνω το χατίρι σε κανέναν να σκύψω το κεφάλι. Άλλωστε μη ξεχνάς πως τόσο εσύ όσο κι εγώ του χρόνου διοριζόμαστε. Δηλαδή οι άλλοι συνάδελφοι τι πρέπει να πουν?.
Οχι ψηλά το κεφάλι όλοι μας και ειδικά αυτοί που δεν θα δουλέψουν ως αναπληρωτές. Δουλειά για να ζήσουμε θα βρούμε και επίσης και κουράγια για να συνεχίσουμε  και να επιτύχουμε το στόχο μας.
Δεν τη μπορώ τη μιζέρια και τη κλάψα φίλε. :P
Έλα παιδιά τη Δευτέρα καλά αποτελέσματα για όσους βγουν και για μας τους υπόλοιπους δεν θα τους κάνουμε τη χάρη..... μια χαρά θα τα καταφέρουμε ;)

Αποσυνδεδεμένος zelia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #174 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 06:52:01 pm »
Η γενίκευση είναι η αρχή του ρατσισμού

Αποσυνδεδεμένος leniao

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #175 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 06:55:44 pm »
Δεν μου φταίνε σε τίποτα οι συνάδελφοι των υπόλοιπων ειδικοτήτων. Με ενοχλεί ο τρόπος που φαίνεται ότι σκέφτονται οι υψηλά ιστάμενοι του υπουργείου. Έξάλλου μόνη σου το είπες ότι ευλογούν τα γένια τους (νομικοί για νομικούς). Και ναι είμαι πικραμένος γιατί έφτασα στη βρύση και έχουν κόψει το νερό! Κι αν σου φαίνομαι μίζερος (παρόλο που δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου) είναι ακριβώς γι΄αυτό το λόγο. Αν ήμουν σε άλλη θέση στον πίνακα δε θα με πέιραζε ίσως και τόσο!

Αποσυνδεδεμένος leniao

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #176 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 06:59:37 pm »
zelia Το β΄κύμα αναπληρωτών εξ΄όσων με πληροφόρησε τόσο η ΠΕΑ που είχε συνάντηση σήμερα με τον υπουργό, όσο και οι υπάλληλοι που πήρα για να το διασταυρώσω θα είναι το τελευταίο, δηλ δεν θα υπάρξουν άλλα για αναπληρωτές. Και μάλιστα θα είναι αρκετά περιορισμένο σε αριθμό.(γύρω στα 200 άτομα και μόνον για συγκεκριμένες ειδικότητες που αναφέρω πιο πάνω.)

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #177 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 08:18:46 pm »
Αν ήμουν σε άλλη θέση στον πίνακα δε θα με πέιραζε ίσως και τόσο!
Aμ και τότε θα σε πείραζε όπως πειράζει αυτούς που τώρα δεν είναι πάνω- πάνω στον πίνακα!!!
Για τον καθένα μας όποια ειδικότητα κι αν είναι, όποια σειρά κι αν έχει στον πίνακα είναι το ίδιο πικρό να μην παίρνει σάρκα και οστά η ελπίδα του!!
Κι ο καθένας μας έχει εξίσου σοβαρούς λόγους να θέλει να δουλέψει.
Απλά λέω πως δεν έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου. Μεγάλα παιδιά είμαστε και φαντάζομαι αρκετά ώριμοι για να μη βάζουμε όλα τα αβγά μας σε ένα καλάθι 8)

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #178 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 08:26:05 pm »
Αλήθεια τι να συζήτησαν σήμερα η ΠΕΑ και ο υπουργός? Πως και ένα τόσο "ισχυρό" συνδικαλιστικό όργανο δεν αντιδρά στον τόσο μικρό αριθμό αναπληρωτών στη

Αποσυνδεδεμένος θάνος

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Π.Ε.Α.Ε
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #179 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 08:33:53 pm »
Αλήθεια τι να συζήτησαν σήμερα η ΠΕΑ και ο υπουργός? Πως και ένα τόσο "ισχυρό" συνδικαλιστικό όργανο δεν αντιδρά στον τόσο μικρό αριθμό αναπληρωτών στη

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #180 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 08:40:28 pm »
Γιατί και ο νεοσυσταθείς πανελλήνιος σύλλογος αδιορίστων που εκφράζει τα αιτήματα όχι μιας μειονότητας αλλά της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας  δεν ζητά μια συνάντηση με την ηγεσία του ΥΠΕΠΘ και να θέσει και τα δικά μας αιτήματα ;

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #181 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 08:45:13 pm »
Νομίζω ότι λίγο-λίγο έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε από το θέμα και σε αυτό φταίω κι εγώ :-[
Πάντως lena νομίζω ότι το ερώτημά σου πρέπει να το θέσεις στο ανάλογο topic. (http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=3751.0#msg37797):)
Και δεν νομίζω ότι οι συνάδελφοι θα έχουν αντίρρηση να κάνουν κάτι τέτοιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2007, 08:47:07 pm από mat »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)