*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 85108 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #266 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 10:49:29 am »
Καλημέρα σε όλους. Φοβάμαι μήπως η πληροφορία ότι σήμερα θα βγει η β΄φάση αναπληρωτών έχει βγει μόνο από εμάς και τρέφουμε μάταια ελπίδες. Αν θυμάμαι καλά στην α΄ φάση είχε γράψει και η esos και υπήρχε ένα κλίμα πιο θετικό. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό πάντα με τους αναπληρωτές. Εννοώ το κλίμα αβεβαιότητας. Η αλήθεια είναι ότι αγωνιούμε, είμαστε σε μία κατάσταση φεύγω αλλά είμαι ακόμη εδώ και το νευρικό μας σύστημα χτυπά κόκκινο.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:15:02 »

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #267 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 11:23:55 am »
Η τελευταία πληροφόρηση από το Υπουργείο λέει πως βρίσκονται τα ονόματα των αναπληρωτών υπό έλεγχο! Κατά πάσα πιθανότητα το μεσημέρι θα είναι δημοσιευμένα. Μου άφησε ένα μικρό περιθώριο για αύριο αν΄πάει κάτι στραβά (π.χ. αν δεν προλάβει να τα υπογράψει ο υπουργός ή βρουν κάποιο λάθος στα κενά).
Σίγουρα ο αριθμός τους θα είναι μειωμένος, περίπου το 1/3 της α φάσης (προσωπική εκτίμηση).
Λοιπόν εφοδιαζόμαστε με φραπέ, σαντουιτς, ρόγες από σταφύλι για νευρικό τσιμπολόγημα, χαλαρωτική μουσική! Μας περιμένει μια δύσκολη μέρα on line. Καλημέρα :D
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #268 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 11:38:12 am »
Δηλαδή μίλησες tzamalou με το Υπουργείο;Προσωπικά θεωρώ πάρα πολύ ύποπτο το γεγονός ότι ούτε το esos ούτε και η alfavita αναφέρουν κάτι, κι ας λένε κάποιοι ότι δεν έχει και τόση σημασία....Για κάθε σχεδόν σημαντικό γεγονός στο παρελθόν αυτά τα δύο site είχαν αρκετή ώρα πριν μια σχετική ανακοίνωση.Οπότε μην εκπλαγούμε αν βγουν τετάρτη-πέμπτη...Επιμένω να λέω πάντως ότι μας διακρίνει τεράστια επιπολαιότητα και το κυριότερο έλλειψη συναδελφικής αλληλεγγύης όταν πιστεύουμε τα κάθε λογής παπαγαλάκια της ΠΕΑ και της ΜΕΑ και της ΣΕΑ και διασπείρουμε τις φήμες τους.....

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #269 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 11:49:08 am »
Κοίταξε να δεις, επειδή είμαι λίγο παλιός στο καθηγητιλίκι. Όταν έπαιρνα το Υπουργείο και μου λέγανε έχουμε τα κενά, πάντα εντός 2 ημερών είχαμε πρόσληψη αναπληρωτών. Τώρα τα sites τύπου alfavita δεν τα εμπιστεύθηκα πότε. Ειδικά πέρυσι ήταν απαράδεκτοι όταν έλεγαν βγαίνουν και έβγαιναν τα ονόματα μετά από 10 μέρες.
Το ξαναλέω όταν το Υπουργείο μιλάει και δε λέει αοριστολογίες θα έχουμε κύμα αναπληρωτών. Συγκεκριμένα σήμερα ή άντε αύριο (το αύριο το λέω γιατί με τη γραφειοκρατία δε ξεμπλέκεις εύκολα) θα βγούνε! Αν δε βγούνε βρίστε με όσο δε πάει...
Ωχ σκέψου να μη βγούνε τι έχω να ακούσω
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:15:02 »

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #270 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 11:52:16 am »
Υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την πληροφορία περί 200 στη Δευτεροβάθμια και 2800 στην Πρωτοβάθμια;
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος ΕΙΡΗΝΗ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Με ταλαιπωρεί η εκπαίδευση!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #271 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 11:54:31 am »
Tzamalou, αν από δύο διαφορετικά Γραφεία την Παρασκευή και ξανά σήμερα σου είπαν μπούρδες, δε θα βρίσουμε εσένα, αλλά αυτούς!!! Εγώ έγω τη πεποίθηση ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχουν βγει. Ας χαλαρώσουμε κι ας περιμένουμε. Πάω να φτιάξω καφεδάκι.

Αποσυνδεδεμένος cookie2

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #272 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 11:59:02 am »
τελικά εχουν παρει μονο 1 αναπληρωτη στην Πληροφορικη; Εχει ακουστει τιποτα για περισσοτερους;

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #273 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 12:02:30 pm »
Tzamalou δεν αναφερθηκα σε αυτούς που μιλανε με το Υπουργείο, όπως εσύ, αλλά σε αυτούς που μιλάνε με διάφορους άλλους, άσχετους......Αν είχες διαβάσει σε προηγούμενη σελίδα, είχα γράψει ότι το μόνο που εμπιστεύομαι 99% είναι το Υπουργείο!Σε πιστεύω λοιπόν, αλλά ρωτάω: αφού είναι τόσο σίγουρο ότι θα βγουν σήμερα ή το πολύ αύριο οι αναπληρωτές, γιατί δεν αναφέρουν τίποτα αυτά τα site;

Η αρχαιότητα στο καθηγητηλίκι δεν κατάλαβα πού ακριβώς κολλάει......Εγώ δεν είμαι νέος, αλλά πρέπει να είσαι παλιός για να καταλάβεις τι γίνεται;Μόνο λίγη κοινή λογική χρειάζεται νομίζω.....

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #274 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 12:06:35 pm »
Συνάδελφοι, οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Τηλεφώνησα πριν από λιγο στο υπουργείο. Υπάρχει περίπτωση μου είπαν να βγουν σήμερα αργά το μεσημέρι αν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι. Αλλιώς πάμε για αύριο. Επιβεβαιώνω την πληροφορία του tzamalou. πιστεύω πως γρήγορα θα τελειώσουν τα βάσανά μας. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε σίγουρα πόσους θα πάρουν. Και δε νομίζω πως μπορεί να πει με βεβαιότητα το υπουργείο, αν δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Φτιάξτε καφέδες και γερά στομάχια για να αντέξουμε.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #275 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 12:07:23 pm »

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #276 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 12:09:54 pm »
Αναφερεται μονο σε μαθηματικους και φιλολογους...Τι σημαινει αυτο???
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #277 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 12:11:02 pm »
Οι υπολοιπες ειδικοτητες να μην περιμενουμε???
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος zelia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #278 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 12:14:46 pm »
160 φιλόλογοι μαζί με τρίτεκνους στη β΄φάση λοιπόν.. μας λέει κάτι αυτό για τις προθέσεις του υπουργείου σχετικά με τις φετινές προσλήψεις αναπληρωτών;οδεύουμε προς τα πάνω ή προς τα κάτω συγκριτικά με πέρισυ;
Η γενίκευση είναι η αρχή του ρατσισμού

Αποσυνδεδεμένος zefi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #279 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 12:16:50 pm »
Καλημέρα σε όλους τους συμμετέχοντες του forum!Έχω μία πληροφορία για τη δεύτερη φάση αναπληρωτών φιλολόγων: Πρίν από μία ώρα περίπου επικοινώνησα με υπάλληλο του υπουργείου και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να ανακοινωθεί σήμερα το β κύμα αναπληρωτών ,μπορεί και αύριο. Αυτό εξαρτάται από τα κενά που τους στέλνουν συνεχώς. Δε μου απέκλεισε και το ενδεχόμενο προς τα μισά της εβδομάδας. Αυτό που μου είπε όμως είναι ότι ο αριθμός των ΠΕ02 αναπληρωτών θα είναι περίπου 160(5 ΠΆΝΩ 5 ΚΆΤΩ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ) πάντως όχι 100.Επίσης σε ερώτησή μου αν πρόκειται για τελευταίο κύμα μου είπε ότι τέτοια πληροφορία δεν υπάρχει.Ήταν πολύ εξυπηρετική (να τα λέμε και αυτά)και σας μεταφέρω τι μου είπε(για να μη παρεξηγούμαστε,γιατί καταλαβαίνω την αγωνία όλων πολύ καλά!)Καλό κουράγιο σε όλους!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182675
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)