PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
(Συντονιστές:
IoannisDr
,
MARKOS
,
victor123
,
Stelios
)
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
18
19
20
21
22
...
35
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: (Αναγνώστηκε 84810 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
BOEMISSA
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
Απ:
«
Απάντηση #266 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 10:49:29 am »
Tweet
Καλημέρα σε όλους. Φοβάμαι μήπως η πληροφορία ότι σήμερα θα βγει η β΄φάση αναπληρωτών έχει βγει μόνο από εμάς και τρέφουμε μάταια ελπίδες. Αν θυμάμαι καλά στην α΄ φάση είχε γράψει και η esos και υπήρχε ένα κλίμα πιο θετικό. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό πάντα με τους αναπληρωτές. Εννοώ το κλίμα αβεβαιότητας. Η αλήθεια είναι ότι αγωνιούμε, είμαστε σε μία κατάσταση φεύγω αλλά είμαι ακόμη εδώ και το νευρικό μας σύστημα χτυπά κόκκινο.
Καταγράφηκε
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 07:55:41 »
tennessee
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ4
Απ:
«
Απάντηση #267 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 11:23:55 am »
Η τελευταία πληροφόρηση από το Υπουργείο λέει πως βρίσκονται τα ονόματα των αναπληρωτών υπό έλεγχο! Κατά πάσα πιθανότητα το μεσημέρι θα είναι δημοσιευμένα. Μου άφησε ένα μικρό περιθώριο για αύριο αν΄πάει κάτι στραβά (π.χ. αν δεν προλάβει να τα υπογράψει ο υπουργός ή βρουν κάποιο λάθος στα κενά).
Σίγουρα ο αριθμός τους θα είναι μειωμένος, περίπου το 1/3 της α φάσης (προσωπική εκτίμηση).
Λοιπόν εφοδιαζόμαστε με φραπέ, σαντουιτς, ρόγες από σταφύλι για νευρικό τσιμπολόγημα, χαλαρωτική μουσική! Μας περιμένει μια δύσκολη μέρα on line. Καλημέρα
Καταγράφηκε
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.
apuleius
Πλήρες μέλος
Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
Απ:
«
Απάντηση #268 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 11:38:12 am »
Δηλαδή μίλησες tzamalou με το Υπουργείο;Προσωπικά θεωρώ πάρα πολύ ύποπτο το γεγονός ότι ούτε το esos ούτε και η alfavita αναφέρουν κάτι, κι ας λένε κάποιοι ότι δεν έχει και τόση σημασία....Για κάθε σχεδόν σημαντικό γεγονός στο παρελθόν αυτά τα δύο site είχαν αρκετή ώρα πριν μια σχετική ανακοίνωση.Οπότε μην εκπλαγούμε αν βγουν τετάρτη-πέμπτη...Επιμένω να λέω πάντως ότι μας διακρίνει τεράστια επιπολαιότητα και το κυριότερο έλλειψη συναδελφικής αλληλεγγύης όταν πιστεύουμε τα κάθε λογής παπαγαλάκια της ΠΕΑ και της ΜΕΑ και της ΣΕΑ και διασπείρουμε τις φήμες τους.....
Καταγράφηκε
tennessee
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ4
Απ:
«
Απάντηση #269 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 11:49:08 am »
Κοίταξε να δεις, επειδή είμαι λίγο παλιός στο καθηγητιλίκι. Όταν έπαιρνα το Υπουργείο και μου λέγανε έχουμε τα κενά, πάντα εντός 2 ημερών είχαμε πρόσληψη αναπληρωτών. Τώρα τα sites τύπου alfavita δεν τα εμπιστεύθηκα πότε. Ειδικά πέρυσι ήταν απαράδεκτοι όταν έλεγαν βγαίνουν και έβγαιναν τα ονόματα μετά από 10 μέρες.
Το ξαναλέω όταν το Υπουργείο μιλάει και δε λέει αοριστολογίες θα έχουμε κύμα αναπληρωτών. Συγκεκριμένα σήμερα ή άντε αύριο (το αύριο το λέω γιατί με τη γραφειοκρατία δε ξεμπλέκεις εύκολα) θα βγούνε! Αν δε βγούνε βρίστε με όσο δε πάει...
Ωχ σκέψου να μη βγούνε τι έχω να ακούσω
Καταγράφηκε
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 07:55:41 »
apri
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Dum spiro, spero
Απ:
«
Απάντηση #270 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 11:52:16 am »
Υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την πληροφορία περί 200 στη Δευτεροβάθμια και 2800 στην Πρωτοβάθμια;
Καταγράφηκε
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)
ΕΙΡΗΝΗ
Προχωρημένο μέλος
Με ταλαιπωρεί η εκπαίδευση!!!
Απ:
«
Απάντηση #271 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 11:54:31 am »
Tzamalou, αν από δύο διαφορετικά Γραφεία την Παρασκευή και ξανά σήμερα σου είπαν μπούρδες, δε θα βρίσουμε εσένα, αλλά αυτούς!!! Εγώ έγω τη πεποίθηση ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχουν βγει. Ας χαλαρώσουμε κι ας περιμένουμε. Πάω να φτιάξω καφεδάκι.
Καταγράφηκε
cookie2
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #272 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 11:59:02 am »
τελικά εχουν παρει μονο 1 αναπληρωτη στην Πληροφορικη; Εχει ακουστει τιποτα για περισσοτερους;
Καταγράφηκε
apuleius
Πλήρες μέλος
Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
Απ:
«
Απάντηση #273 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 12:02:30 pm »
Tzamalou δεν αναφερθηκα σε αυτούς που μιλανε με το Υπουργείο, όπως εσύ, αλλά σε αυτούς που μιλάνε με διάφορους άλλους, άσχετους......Αν είχες διαβάσει σε προηγούμενη σελίδα, είχα γράψει ότι το μόνο που εμπιστεύομαι 99% είναι το Υπουργείο!Σε πιστεύω λοιπόν, αλλά ρωτάω: αφού είναι τόσο σίγουρο ότι θα βγουν σήμερα ή το πολύ αύριο οι αναπληρωτές, γιατί δεν αναφέρουν τίποτα αυτά τα site;
Η αρχαιότητα στο καθηγητηλίκι δεν κατάλαβα πού ακριβώς κολλάει......Εγώ δεν είμαι νέος, αλλά πρέπει να είσαι παλιός για να καταλάβεις τι γίνεται;Μόνο λίγη κοινή λογική χρειάζεται νομίζω.....
Καταγράφηκε
BOEMISSA
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
Απ:
«
Απάντηση #274 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 12:06:35 pm »
Συνάδελφοι, οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Τηλεφώνησα πριν από λιγο στο υπουργείο. Υπάρχει περίπτωση μου είπαν να βγουν σήμερα αργά το μεσημέρι αν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι. Αλλιώς πάμε για αύριο. Επιβεβαιώνω την πληροφορία του tzamalou. πιστεύω πως γρήγορα θα τελειώσουν τα βάσανά μας. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε σίγουρα πόσους θα πάρουν. Και δε νομίζω πως μπορεί να πει με βεβαιότητα το υπουργείο, αν δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Φτιάξτε καφέδες και γερά στομάχια για να αντέξουμε.
Καταγράφηκε
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο
flair
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Απ:
«
Απάντηση #275 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 12:07:23 pm »
Καταγράφηκε
leti77
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
Απ:
«
Απάντηση #276 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 12:09:54 pm »
Αναφερεται μονο σε μαθηματικους και φιλολογους...Τι σημαινει αυτο???
Καταγράφηκε
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....
leti77
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
Απ:
«
Απάντηση #277 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 12:11:02 pm »
Οι υπολοιπες ειδικοτητες να μην περιμενουμε???
Καταγράφηκε
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....
zelia
Νέο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ02
Απ:
«
Απάντηση #278 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 12:14:46 pm »
160 φιλόλογοι μαζί με τρίτεκνους στη β΄φάση λοιπόν.. μας λέει κάτι αυτό για τις προθέσεις του υπουργείου σχετικά με τις φετινές προσλήψεις αναπληρωτών;οδεύουμε προς τα πάνω ή προς τα κάτω συγκριτικά με πέρισυ;
Καταγράφηκε
Η γενίκευση είναι η αρχή του ρατσισμού
zefi
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #279 στις:
Οκτωβρίου 15, 2007, 12:16:50 pm »
Καλημέρα σε όλους τους συμμετέχοντες του forum!Έχω μία πληροφορία για τη δεύτερη φάση αναπληρωτών φιλολόγων: Πρίν από μία ώρα περίπου επικοινώνησα με υπάλληλο του υπουργείου και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να ανακοινωθεί σήμερα το β κύμα αναπληρωτών ,μπορεί και αύριο. Αυτό εξαρτάται από τα κενά που τους στέλνουν συνεχώς. Δε μου απέκλεισε και το ενδεχόμενο προς τα μισά της εβδομάδας. Αυτό που μου είπε όμως είναι ότι ο αριθμός των ΠΕ02 αναπληρωτών θα είναι περίπου 160(5 ΠΆΝΩ 5 ΚΆΤΩ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ) πάντως όχι 100.Επίσης σε ερώτησή μου αν πρόκειται για τελευταίο κύμα μου είπε ότι τέτοια πληροφορία δεν υπάρχει.Ήταν πολύ εξυπηρετική (να τα λέμε και αυτά)και σας μεταφέρω τι μου είπε(για να μη παρεξηγούμαστε,γιατί καταλαβαίνω την αγωνία όλων πολύ καλά!)Καλό κουράγιο σε όλους!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
18
19
20
21
22
...
35