0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους τους συμμετέχοντες του forum!Έχω μία πληροφορία για τη δεύτερη φάση αναπληρωτών φιλολόγων: Πρίν από μία ώρα περίπου επικοινώνησα με υπάλληλο του υπουργείου και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να ανακοινωθεί σήμερα το β κύμα αναπληρωτών ,μπορεί και αύριο. Αυτό εξαρτάται από τα κενά που τους στέλνουν συνεχώς. Δε μου απέκλεισε και το ενδεχόμενο προς τα μισά της εβδομάδας. Αυτό που μου είπε όμως είναι ότι ο αριθμός των ΠΕ02 αναπληρωτών θα είναι περίπου 160(5 ΠΆΝΩ 5 ΚΆΤΩ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ) πάντως όχι 100.Επίσης σε ερώτησή μου αν πρόκειται για τελευταίο κύμα μου είπε ότι τέτοια πληροφορία δεν υπάρχει.Ήταν πολύ εξυπηρετική (να τα λέμε και αυτά)και σας μεταφέρω τι μου είπε(για να μη παρεξηγούμαστε,γιατί καταλαβαίνω την αγωνία όλων πολύ καλά!)Καλό κουράγιο σε όλους!
ΠΕ04 :100-102ΠΕ0401:60
Παράθεση από: tektos στις Οκτωβρίου 15, 2007, 01:07:56 pmΠΕ04 :100-102ΠΕ0401:60Δηλαδή 160 άτομα; Συν 160 φιλολόγους + 75 μαθηματικούς, έχουμε σύνολο 395 άτομα. Δε μένει τίποτα για τις υπόλοιπες ειδικότητες, αφού με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία θα καλέσουν γύρω στα 400 άτομα.