0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τόσα χρόνια που έδιναν μαθηματικά πανελλήνιες και ο καθηγητής τους ερχόταν κατά Δεκέμβρη, τόσα χρόνια που οι ειδικότητες δουλεύουν από Δεκέμβρη η δοε και η ολμε σιωπουσαν. Δεν άκουσα κάτι για αποχή για τέτοιες καταστασεις. Σήμερα λοιπόν στο λυκειο μου τα τρία τμήματα έγιναν δύο με την εντολή για 28αρια τμήματα.
Ολα καλα αυτα που λετε συνάδελφοι, αλλα οποιος θελει να δουλεψει παει απο Α φαση.. Ξερω ατομα με λιγους μηνες προυπηρεσιας που θελουν απο β και γ φαση διπλα στο σπιτι τους.. Δεν παει έτσι.. Οταν εισαι αναπληρωτης, εισαι συμβασιουχος που δημαινει οτι ολα ειναι ρευστα... Οποτε αν θες σιγουρη δουλειά τα βαζεις ΟΛΑ απο α φαση.. Ειδαλλως ρισκάρεις να βρεθςι ανεργος ή να εργαστεις λιγοτερους μηνες πέφτοντας φυσικα στο επόμενο άνοιγμα πινακων...
Ολα καλα αυτα που λετε συνάδελφοι, αλλα οποιος θελει να δουλεψει παει απο Α φαση.. Ξερω ατομα με λιγους μηνες προυπηρεσιας που θελουν απο β και γ φαση διπλα στο σπιτι τους.. Δεν παει έτσι.. Οταν εισαι αναπληρωτης, εισαι συμβασιουχος που σημαινει οτι ολα ειναι ρευστα... Οποτε αν θες σιγουρη δουλειά τα βαζεις ΟΛΑ απο α φαση.. Ειδαλλως ρισκάρεις να βρεθεις ανεργος ή να εργαστεις λιγοτερους μηνες πέφτοντας φυσικα στο επόμενο άνοιγμα πινακων.... Δηλαδη ειναι ο αλλος με 10 και 20 μηνες προυπηρεσια και θελει να δουλευει διπλα στο σπιτι του;Φυσικα θα την πατήσει, ειναι και καποιοι τυχεροτατοι βεβαια... Αλλα λιγοι...
Νομίζω ότι πρέπει να υπολογίζουμε και τις μόνιμες προσλήψεις που έγιναν όποτε η
Στην πλειοψηφία των κλάδων οι μόνιμες προσλήψεις ήταν λιγότερες ή ισες με τις συνταξιοδοτησεις, άρα έπρεπε να είναι ίσος η αυξημένος ο αριθμός αναπληρωτών Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ΠΕ01,02,03 καλύφθηκε σχεδόν το 100% των οργανικών κενών με διορισμούς! Σε ΠΕ04 από 50% ως 100%. Αυτό φάνηκε στις προσλήψεις της γενικής.Στην ειδική είναι παράξενο που μετά από 2 φάσεις, οι προσλήψεις στα τμήματα ένταξης είναι ελάχιστες.
https://www.facebook.com/groups/293040122375943/?ref=share σε αυτή την ομάδα συγκεντρώνονται όλα τα κενά από συναδέλφους και γονείς
Καταπληκτική πρωτοβουλία! Προωθώ σε συναδέλφους και γονείς! Προωθήστε το όπου μπορείτε, σε ομάδες γονέων κ κηδεμονων/εκπαιδευτικών και γράψτε τα κενά στα σχολεία σας! Αφού τα μαζέψουμε, τα αφήνουμε και στο fb της άριστης που κοκορευεται στην τηλεόραση ότι δεν έχει ακούσει για κενά κι ότι όλα λειτουργούν ρολόι!
και δεν ξεχνάμε το twitter παιδιά #κεραμέως_παραιτήσου ΟΛΟΙ να την κάνουμε πανελλήνιο trend αφού δεν δουλεύουμε που δεν δουλεύουμε και δεν έχουμε μια για να βγούμε να τα πιούμε! (να πιω για τα 3 άτομα που σταμάτησε η β φάση απο πάνω μου)
Στο οποίο hashtag δυστυχώς, η πλειοψηφία του κόσμου είναι κατά μας. Και το τονίζω "του κόσμου", γιατί αρνητικά σχόλια σχετικά με την αξιολόγηση και θετικά για το έργο των εκπαιδευτικών υπάρχουν, και μάλιστα πολλά, απλώς προέρχονται, ως επί το πλείστον, από συναδέλφους
Με αυτη τη λογική που περιγραφηκε για τις προσληψεις γενικης μπορουμε να συμπεράνουμε οτι θα μειωθούν οι φασεις προσλήψεων μιας κ οπως ειπωθηκε τα κενα προκυπτουν μονο απο παραιτήσεις κ αδειες ανευ αποδοχων;