0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια σκεψη: αφου θα κάνουν, όπως λενε, προσληψεις σε λίγες μέρες ξανά, το δίκαιο δεν θα ήταν οι της Γ και της Δ φάσης να κάνουν δήλωση κενών, αν όχι μαζί, με διαφάνεια και γνώση όλων των κενών απο τωρα; Πχ παίρνουν στην Γ φάση 1 μόνο αυτό και του δίνουν στην ουσία όποιο κενό θέλουν.. Και έρχονται 10 15 μέρες μετά αλλά 3,4 άτομα που σαφώς ήταν πιο κάτω στον πίνακα και τους δίνεται η δυνατότητα επιλογής. Πιστευετε μπορεί να γίνει κάτι με αυτό;
Συνάδελφοι για σας. Προσπαθώ συγκρίνοντας με τις περσινές προσλήψεις στη περιοχή μου να καταλάβω σε πια περίπου θέση είμαι. Κοιτάζοντας τις χθεσινές λοιπόν προσλήψεις είδα στην ειδικότητά μου δύο άτομα τα οποία τα είχαν πάρει και στη
Αν σε πάρουν Μ.Ν.Α.Ε. , δηλαδή μειωμένου ωραρίου, παραμένεις διαθέσιμος για πρόσληψη ως πλήρους ωραρίου αλλά μόνο στην ίδια περιοχή που έχεις ηδη προσληφθεί.
Συνάδελφε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Πιστεύεις ότι αν πάω να ρωτήσω τη ΔΔΕ της περιοχής μου θα μου πουν σε ποιά θέση βρίσκομαι ώστε να έχω μια σωστή άποψη και όχι τις υποθέσεις που κάνω εγώ.
Τί εννοείς σειρά που είσαι; Η μόνη σειρά που υπάρχει είναι αυτή που έχεις στον επίσημο οριστικό πίνακα του ασεπ. Αποκλείεται να σου πουν κάτι άλλο.
Ναι το φαντάστηκα ότι δε θα μου πουν άλλα είχα μια ελπίδα μήπως υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης της θέσης σε πραγματικό χρόνο. Θα μου πεις βέβαια ότι εδώ γίνονται άλλα πράγματα πιο σοβαρά με αδιαφάνεια σιγά μην ασχοληθούν με τη σειρά του καθενός.Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ συνάδελφε που μου απάντησες.
Καλησπέρα, γνωρίζετε αν τα ιατρικά πιστοποιητικά μπορεί να έχουν εκδοθεί και σε ημερομηνίες πριν την πρόσληψη (μέσα στον Οκτώβριο);
Φυσικά και μπορούν. Πρέπει να έχουν εκδοθεί το τελευταίο τρίμηνο πριν από την πρόσληψη.