0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχει η έννοια να τους δώσει το δικαίωμα. Το έχουν το δικαίωμα απο το νόμο. Της ειδικής μπορούν να κάνουν αίτηση στη γενική.
Σωστό! Αν ο νόμος δίνει το δικαίωμα εννοω και το διόρθωσα. Δυστυχώς δεν έχω τις απαραίτητες νομικές γνώσεις για να απαντήσω με βεβαιότητα. Σε κάθε περίπτωση, αν ο νόμος δίνει το δικαίωμα οφείλουμε να το δεχτούμε, ασχέτως αν συμφωνούμε ή αν μας συμφέρει, διότι ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία.
Πρόσκληση διορισμών ειδικής αγωγής ΑΔΑ:ΩΛ
Η παράγραφος στην οποία αναφέρεσαι κ όπου αναγράφεται το συγκεκριμένο κομμάτι αφορά τις υπηρεσιακές μεταβολές ( πχ μεταθέσεις, μετατάξεις κλπ) . Ο εκ νέου διορισμός είναι εντελώς διαφορετική διαδικασία Αναφέρει μάλιστα σε κάποιο σημείο ότι ο νεοδιοριζομενος υποχρεούται βάσει της παρούσης να παραμείνει 5 ετια κλπ .Όταν κάποιος διοριστεί στη γενική παύει να ισχύει η "παρούσα". Ο περιοσισμος ισχύει όχι είναι διορισμένος στην ειδική.
Δεν αναφέρεται στις υπηρεσιακές μεταβολές αφορά αυτό καθεαυτό το νομικό πλαίσιο βάσει του οποίου τους υποχρεωνει ρητώς για 5ετή υπηρέτηση σε μονάδες ΕΑ. Αν ήταν έτσι ο καθένας θα έπαιρνε σβάρνα τις προκηρύξεις και θα μετάπηδουσε απο τη μια υπηρεσία στην άλλη. Έρχεται όμως ο νομοθέτης και σου βάζει φρένο λέγοντας σου θες εκ νέου διορισμό...οκ υπηρέτησε με βάσει τα οριζόμενα που έχεις αποδεχθεί στην πρόσκληση διορισμού σου (5 έτη) και μετά πήγαινε όπου θες.
Δλδ μέσα στην 5 ετια απαγορεύεται να διοριστεί κανείς κάπου αλλού?
Κ αν θέλει να παραιτηθεί εντελώς πχ? Πάλι δεν μπορεί γιατί δεσμεύεται από την 5 ετια? Δεν μου ακούγεται κ τόσο λογικό.Εγώ εξακολουθώ να νομίζω,όπως το διαβάζω, ότι αφορά τις υπηρεσιακές μεταβολές. Θα δείξει
Για να καταλάβεις ζαμανφου γιατί μιλάω. Είμαι στον πίνακα ΠΕ06 γύρω στη θέση 170. Ακούγεται το νούμερο 200. Θα δούμε όμως. Αν το 1/4 από όσους διορίστηκαν στην Ειδική πρόπερσι έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση μόνιμου διορισμού στη Γενική φέτος το ξεπερνάω για λίγες θέσεις το 200. Κλειδί για τους διορισμούς τα 2 τελευταία χρόνια ήταν το μεταπτυχιακό Ειδικής. Που να το φανταστώ 12 χρόνια πριν που τελείωνα το μεταπτυχιακό μου σε άλλο εκπαιδευτικό αντικείμενο. Μάζευα εγώ και άλλοι προϋπηρεσία ως ωρομισθια, μετά ως μειωμένου, μετά ως πλήρους σε τριτοτεταρτη φάση κλπ. Θα μου πεις θα συμβεί και αυτό; Χαχαχα πλέον το ρίχνεις στην πλάκα. Σηκώνεις τα χέρια ψηλά.
. Καλημέρα σας! Όταν λέτε ακούγετε το νούμερο 200, πως ακούγεται; συγκεντρωτικα Α και