0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχουν καλύτερα κενά και χειρότερα. Αυτό που εγώ θεωρώ ως μη καλό κενό στην Κρήτη επειδή είμαι από βόρεια Ελλάδα ο κρητικός το θεωρεί φιλέτο και αντιστρόφως. Το ερώτημα παραμένει: έχω εγώ ένα διακόπτη τον οποίο αν τον πατήσω θα γίνουν οι διορισμοί του χρόνου. Σου λέω λοιπόν ότι ναι θα τον πατήσω ασχέτως με το αν θα μειωθεί η διετία. Εσύ έχεις ένα διακόπτη που αν τον πατήσεις θα μειωθεί η διετία. Σε ρωτάω λοιπόν : θα τον πατήσεις; Αν μου πεις όχι λοιπόν ποιος κοιτάει το συμφέρον του; Εγώ ή εσύ;
Εννοείται τους υποστηρίζουμε. Εγώ προσωπικά ναι.
Σωστά τα λές victor, αλλά δεν έχει σημασία τι κάνει ο οποιοσδήποτε. Για αυτό μίλησα για θέση αρχής.
Αυτό που εννοούμε είναι ότι όσοι δεν διοριστηκαμε νοιαζόμαστε περισσότερο για το αν ισχύει η πιθανότητα να γίνουν διορισμοί παρά το ο, τιδηποτε άλλο. Ίσως γιατί κάποιοι δηλώσαμε τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα και μείναμε έξω για 10 θέσεις
Νομίζω ότι υπάρχει και μια εκδοχή που δεν συνυπολογίσατε. Μπορεί να διορίσει τους 4.700, να τηρηθεί η υποχρεωτική διετία για όλους και να μην αδικηθούν οι νεοδιόριστοι. Απλώς θα δώσει μεταθέσεις σε παλιότερους και έτσι θα δημιουργηθούν νέα κενά στις απομακρυσμένες περιοχές. Έτσι και οι καινούριοι νεοδιόριστοι θα πρέπει να υπηρετήσουν υποχρεωτικά τη διετία τους, όπως ορίζει ο νόμος και όσοι διορίστηκαν φέτος δεν θα δούνε του χρόνου να διορίζεται κάποιος σε περιοχή που επιθυμούν να πάρουν μετάθεση.
...Που ενώ πέρυσι βρίσκονταν ψηλά στους πίνακες διορισμών και δικαιωματικά έπρεπε να επιλέξουν πρώτοι τις περιοχές, τώρα, με αυτό που προτείνουν, πιθανώς να χάσουν αυτό προνόμιο. ...
Μα είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν περιοχή. Από τη στιγμή που δεν έβαλαν παντού για προσωπικούς λόγους ο καθένας και δεν διορίστηκαν δεν τους χρωστάει κανένας τίποτα. Μπαίνουν από την αρχή στη διαδικασία όταν και εάν γίνουν διορισμοί. Η αδικία θα ήταν αν ήταν σίγουροι και έσπαζαν οι διορισμοί σε δύο χρονιές. Τότε δίκαια θα έλεγε κάποιος θα μπω ένα χρόνο μετά για να έχω πιθανότητα να πιάσω καλύτερη θέση. Τώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.